Profesor asistent invatamant primar/ gimnazial

Avenor College - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cerinţe pentru postul de Profesor asistent:
  • profesor debutant sau în curs de finalizare studii superioare;
  • cunoaşterea limbii engleze- minim nivel B1;
  • persoană deschisă spre nou, cu pasiune pentru educaţie, preocupată de pedagogia modernă;
  • cunoştinţe de operare calculator;

Descrierea jobului

Avenor College angajează Asistent profesor învățământ primar/ Asistent profesor învățământ gimnazial.

Responsabilități Profesor asistent:
- colaborarea cu profesorii în vederea pregătirii planificărilor, a planurilor de lecție şi a materialelor didactice aferente;
- supravegherea elevilor în activități;
- organizarea si sustinerea unor activitati;
- sprijin în managementul clasei;
- preluarea responsabilităților profesorilor în caz de suplinire în mediul online sau în clasă;
- sprijin în organizarea evenimentelor la care participă elevii.


Vă rugam să trimiteti CV-ul dvs. complet, care să includă și datele de contact (numere de telefon și adrese de e-mail) a trei foști angajatori pe care să îi putem contacta pentru verificarea referințelor.

Oferim:
- oportunitatea de a vă perfecţiona neîncetat, prin traininguri de specialitate, alături de cei mai buni;
- oportunitatea de a munci într-o echipă entuziastă, tânără, într-o şcoală modernă, cu colective reduse de elevi;
- ocazia de a transforma o meserie într-o veritabilă profesie şi într-o carieră promiţătoare;
- pachet salarial motivant.

Deoarece suntem o institutie de învățământ și luăm foarte în serios datoria noastră față de toți elevii, procedura noastră de recrutare include verificarea referințelor din CV cu angajatorii anteriori, precum și solicitarea cazierului judiciar și a adeverinței de integritate.

Alinierea la GDPR:
Prin trimiterea CV-ului către adresele noastre de inregistrare va manifestati ACORDUL EXPLICIT pentru procesarea datelor dumneavoastra doar in scopurile impuse prin legislatia muncii. In conformitate cu Politica noastră de confidentialitate, Avenor College prelucrează date cu caracter personal ale candidatilor doar in scopuri reglementate prin Codul Muncii sau alte activitati pentru care exista un temei legal.

Prin politica noastra interna de minimizare a perioadei de procesare a datelor personale, va garantam faptul ca in cazul in care nu sunteti admis pentru pozitia pentru care ati aplicat, CV-ul dvs. va fi pastrat in cele mai depline condiții de siguranta, pe o perioada de 6 luni de la depunerea candidaturii.

Descrierea companiei

Avenor College este o școală non-profit înființată cu 14 ani în urmă, cu o viziune unică: să integreze cele mai importante elemente din sistemul educațional internațional, păstrând o puternică influență românească pentru a contribui la dezvoltare echilibrată a copiilor.

Echipa Avenor College a crescut organic, odată cu numărul de elevi la Grădiniță, Școală și Liceu. În prezent, avem 130 educatori, profesori şi colaboratori și suntem într-un proces de recrutare continuu. Căutăm profesioniști în educație care să ne împărtășească valorile și principiile pentru a deveni împreună creatori de viitor.
Avenor Nursery urmeaza curriculumul britanic, cu predare in limba engleză. Elevii de la Școala primară și gimnazială parcurg programa românească în variantă îmbogățită cu elemente din curriculumul britanic, iar Liceul Internațional Avenor respectă programa Cambridge International Examination. Echipa noastră educațională este formată din profesori români şi vorbitori nativi de engleză.
Publicat 27 sept. 2021 Reactualizat 25 oct. 2021 Expiră 27 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos