Publicat 12 Nov 2019 | Reactualizat 10 Dec 2019 | Expiră 13 Dec 2019

Profesor învățământ primar/ Învățător

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinţe pentru postul de Profesor învățământ primar:
• studii de specialitate pentru a preda în învățămânul primar;
• minimum 2 ani de experienţă (constituie avantaj experienţa într-o şcoală/ grădiniță particulară sau internaţională);
• cunoaşterea foarte bună a limbii engleze;
• persoană deschisă spre nou, cu pasiune pentru educaţie, preocupată de pedagogia modernă;
• cunoştinţe de operare pe calculator.

Descrierea jobului

Avenor College angajează Profesor învățământ primar, începând cu August 2020.

Responsabilități specifice postului de învățător la clasă:

  • susținerea activităților instructiv- educative;
  • pregătirea planificărilor, a planurilor de lecție şi a materialelor didactice aferente;
  • managementul clasei în activitățile desfășurate;
Oferim:
  • oportunitatea de a va perfecţiona neîncetat, prin traininguri de specialitate, alături de cei mai buni;
  • oportunitatea de a munci într-o echipă entuziastă, tanără, într-o şcoală modernă, cu colective reduse de elevi;
  • ocazia de a transforma o meserie într-o veritabilă profesie şi într-o carieră promiţătoare;
  • pachet salarial motivant.
Deoarece suntem o instituție de învățământ și luăm foarte în serios datoria noastră față de toți elevii școlii, procedura noastră de recrutare include verificarea referințelor din CV cu angajatorii anteriori, precum și solicitarea cazierului judiciar.


Alinierea la GDPR:
Prin trimiterea CV-ului către adresele noastre de înregistrare vă manifestați ACORDUL EXPLICIT pentru procesarea datelor dumneavoastră doar în scopurile impuse prin legislația muncii. În conformitate cu Politica noastră de confidențialitate, Avenor College prelucrează date cu caracter personal ale candidaților doar în scopuri reglementate prin Codul Muncii sau alte activități pentru care există un temei legal.
Prin politica noastră internă de minimizare a perioadei de procesare a datelor personale, vă garantăm faptul că în cazul în care nu sunteți admis pentru poziția pentru care ați aplicat, CV-ul dvs. va fi păstrat în cele mai depline condiții de siguranță, pe o perioadă de 6 luni de la depunerea candidaturii.

Descrierea companiei

Avenor College este o școală non-profit înființată cu 12 ani în urmă, cu o viziune unică: să integreze cele mai importante elemente din sistemul educațional internațional, păstrând o puternică influență românească pentru a contribui la dezvoltarea echilibrată a copiilor. Elevii noștri vor fi astfel pregătiți pentru a avea succes oriunde în lume, dar motivați să-și aducă contribuția la ei acasă. Numele școlii Avenor face referire la viziunea noastră comună de a deveni „creatori de viitor”.

Echipa Avenor College a crescut organic, odată cu numărul de elevi la Grădiniță, Școală și Liceu. În prezent, avem 130 educatori, profesori şi colaboratori și suntem într-un proces de recrutare continuu. Căutăm profesioniști în educație care să ne împărtășească valorile și principiile pentru a deveni împreună creatori de viitor.

Elevii de la Școala primară și gimnazială parcurg programa românească în variantă îmbogățită cu elemente din curriculumul britanic. Echipa noastră educațională este formată din profesori români şi vorbitori nativi de engleză.

Expirat
Profesor învățământ primar/ Învățător  -  Avenor College

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close