Publicat 15 Mai 2019 | Reactualizat 05 Iul 2019 | Expiră 05 Iul 2019

Profesor învățământ primar/ Învățător

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea companiei

Avenor College angajează pentru anul școlar următor Profesor învățământ primar.

Responsabilități specifice postului de învățător la clasă:

  • susținerea activităților instructiv- educative;
  • pregătirea planificărilor, a planurilor de lecție şi a materialelor didactice aferente;
  • managementul clasei în activitățile desfășurate;

Cerinţe pentru postul de Profesor învățământ primar:
• studii de specialitate pentru a preda în învățămânul primar;
• minimum 2 ani de experienţă (constituie avantaj experienţa într-o şcoală/ grădiniță particulară sau internaţională);
• cunoaşterea foarte bună a limbii engleze;
• persoană deschisă spre nou, cu pasiune pentru educaţie, preocupată de pedagogia modernă;
• cunoştinţe de operare pe calculator;

Oferim:
  • oportunitatea de a va perfecţiona neîncetat, prin traininguri de specialitate, alături de cei mai buni;
  • oportunitatea de a munci într-o echipă entuziastă, tanără, într-o şcoală modernă, cu colective reduse de elevi;
  • ocazia de a transforma o meserie într-o veritabilă profesie şi într-o carieră promiţătoare;
  • pachet salarial motivant.

Deoarece suntem o institutie de invatamant si luam foarte in serios datoria noastra fata de toti elevii, procedura noastra de recrutare include verificarea referintelor din CV cu angajatorii anteriori, precum si solicitarea cazierului judiciar.

Alinierea la GDPR: Prin trimiterea CV-ului catre adresele noastre de inregistrare va manifestati ACORDUL EXPLICIT pentru procesarea datelor dumneavoastra doar in scopurile impuse prin legislatia muncii. In conformitate cu Politica noastră de confidentialitate, Avenor College prelucreaza date cu caracter personal ale candidatilor doar in scopuri reglementate prin Codul Muncii sau alte activitati pentru care exista un temei legal. Prin politica noastra interna de minimizare a perioadei de procesare a datelor personale, va garantam faptul ca in cazul in care nu sunteti admis pentru pozitia pentru care ati aplicat, CV-ul dvs. va fi pastrat in cele mai depline conditii de siguranta, pe o perioada de 6 luni de la depunerea candidaturii. Avenor College este o școală non-profit înființată cu 11 ani în urmă, cu o viziune unică: să integreze cele mai importante elemente din sistemul educațional internațional, păstrând o puternică influență românească pentru a contribui la dezvoltare echilibrată a copiilor. Elevii noștri vor fi astfel pregătiți pentru a avea succes oriunde în lume, dar motivați să-și aducă contribuția la ei acasă. Numele școlii Avenor face referire la viziunea noastră comună de a deveni „creatori de viitor”.

Echipa Avenor College a crescut organic, odată cu numărul de elevi la Grădiniță, Școală și Liceu. În prezent, avem 130 educatori, profesori şi colaboratori și suntem într-un proces de recrutare continuu. Căutăm profesioniști în educație care să ne împărtășească valorile și principiile pentru a deveni împreună creatori de viitor.
Avenor Nursery urmeaza curriculumul britanic, cu predare in limba engleză. Elevii de la Școala primară și gimnazială parcurg programa românească în variantă îmbogățită cu elemente din curriculumul britanic, iar Liceul Internațional Avenor respectă programa Cambridge International Examination. Echipa noastră educațională este formată din profesori români şi vorbitori nativi de engleză.

Expirat
Profesor învățământ primar/ Învățător  -  Avenor College

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close