Production Engineer AVO3

Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Profil

· O bună cunoaștere a sectorului și a produsului
· Cunoștințe de bază despre IATF, APQP, FMEA, MSA, CPS, PPAP, 8D
· Cunoștințele utilizatorilor despre Power BI, Sharepoint, SAP
· Bună cunoaștere a Lean Six Sigma (Centura Verde), Lean Manufacturing (SMED, 5S)
· Media MS Office

Descrierea jobului

Competențe legate de locul de muncă
  • Furnizarea de suport tehnic pentru producție, calitate, întreținere, ...
  • Monitorizarea aplicării
  • procedurilor Analizați datele privind activitatea de producție (rata de returnare, timpul de fabricație, ...)
  • Primirea și
  • pregătirea mijloacelor de producție Urmărirea punerii în funcțiune
  • Organizarea si coordonarea proiectului de productie sau industrializare

Sarcini:
  • Efectuează studii privind timpul și mișcările operațiunilor care necesită validare.
  • Urmărește îmbunătățirile în procesele de producție.
  • Efectueaza training in noi procese de business pentru personal.
  • Controlul utilizării și aplicării documentelor sau a procedurilor de producție (PSO).

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 23 nov. 2021 Expiră 23 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.