Process Engineer

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

• Studii superioare finalizate în domeniul ingineriei.
• Experiență practică anterioară și cunostințe tehnice despre procesul de producție, materiale și echipamente (min 3 ani experienta anterioara in productie);
• Experiența anterioară sau expunerea la activități de coordonare/conducere de persoane/proiecte constituie avantaj;
• Bună înțelegere a proceselor de producție, atât teoretic, cât și practic;
• Cunoașterea de metode de rezolvare a problemelor;
• Bune abilități tehnice, dar și abilități de colaborare, comunicare, prezentare și prioritizare;
• Agilitate la învățare, autonomie, orientare către identificarea de soluții;
• Nivel bun al MS Office;
• Nivel fluent romana si engleza scris și vorbit;

Descrierea jobului

Suntem în căutarea unui (unei) coleg/(e) care să se alăture echipei Technical Services pe pozitia de

Process Engineer

Responsabilitati:

• Conduce/coordonează proiecte complexe de proces, de la definirea opțiunilor/soluțiilor până la implementare și monitorizare după implementare.
• Se asigură că procesele și setările standard ale mașinilor sunt corect definite și documentate corespunzător.
• Identifică deficiențele în proces și le include în planul de acțiuni, interacționând cu echipa de producție pentru a se asigura că deficiența este abordată.
• Acționează ca SME pentru o tehnologie definită și este persoana de contact pentru echipele CoE Globale sau în cazul auditurilor interne/externe;
• Lucrează împreună cu personalul tehnic din cadrul tehnologiei alocate, identifică nevoile de formare și oferă suport în instruirea personalului pentru a asigura transferul de cunoștințe către membrii echipelor din productie.
• Oferă îndrumare pentru echipele de producție și mentenanță pentru a îmbunătăți practicile și procedurile de lucru, asigurând că acestea sunt definite în conformitate cu Sistemul de Management al Calității.
• Participă în stabilirea asumptiei de producție și la stabilirea obiectivelor. Păstrează costurile în limitele bugetului și propune măsuri pentru reducerea pierderilor în proces.

Descrierea companiei

Philip Morris România este afiliat al Philip Morris International (PMI), o companie care transformă industria tutunului pentru a construi un viitor fără fum – ne-am propus să înlocuim țigările cu produse cu risc redus în beneficiul fumătorilor adulți care, altfel, ar continua să fumeze.

Vrem să avem alături de noi oameni talentați, diverși, dornici să se dezvolte și să contribuie la transformarea companiei. Prioritatea companiei este crearea unor condiții de lucru care să permită atragerea, sprijinirea și păstrarea în companie a unor oameni cu talente diverse, indiferent de vârstă, sex, religie sau capabilități, dar și crearea unui echilibru între muncă și timpul liber.

Fii parte din cea mai mare transformare din istoria companiei și industriei!

#MakeHistory, brandul de angajator, își propune să reflecte transformarea companiei și a fost construit în jurul a patru teme care au la bază angajamentul pe care ni l-am asumat de a schimba industria tutunului: „o schimbare revoluționară” – suntem uniți și avem un scop clar, acela de a îmbunătății viețile fumătorilor din întreaga lume, „construim viitorul” – avem libertatea de a crea lucruri extraordinare, „mai puternici împreună” – schimbările mari au nevoie de relații solide și de un loc în care să simți că aparții și „experiențe nelimitate” – întotdeauna progresăm, întotdeauna învățăm, întotdeauna facem diferența.

În 2020, Philip Morris International a obținut certificarea Equal-Salary la nivel internațional pentru al doilea an consecutiv. În 2021, Philip Morris România a fost certificate ca Top Employer / Angajator de Top pentru al șaptelea an consecutiv, ceea ce demonstrează că dorim să dezvoltăm un mediu de lucru bazat pe egalitate, incluziune și diversitate, ingrediente esențiale în transformarea business-ului nostru. Organizațiile care primesc distincția Top Employer sunt recunoscute pentru eforturile continue de a oferi cel mai bun mediu de lucru angajaților și pentru practicile progresiste în domeniul resurselor umane.

În orice punct al carierei tale te-ai afla, noi suntem convinși că poți învăța mai mult și poți ajunge mai departe alături de noi. Încurajăm oamenii care au inițiativă și îi răsplătim la fiecare pas. Te invităm să ne accepți provocarea și să ne cunoști!

Publicat 31 ian. 2022 Reactualizat 2 mar. 2022 Expiră 2 mar. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.