Publicat 15 Mai 2019 | Reactualizat 14 Iul 2019 | Expiră 15 Iul 2019

Proaspăt absolvent Economist

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

1. optimism și entuziasm față de meseria aleasă;
2. dispus să invețe din dorință proprie de dezvoltare și nu pentru că cerem noi acest lucru;
3. adoptarea unei ținute potrivite mediului de "lucru la birou" - imaginea ta transmite imaginea firmei;
4. sa fii organizat…foarte organizat;
5. sa fii atent la detalii…foarte atent;
6. sa fii harnic, descurcăreț și perseverent;
7. sa te poți adapta mediului de lucru și să comunici cu echipa;
8. sa știi să vorbești și să scrii frumos (diplomat);
9. cunoștințe de bază a principiilor contabile, eventual experienta in contabilitate de minim 6 luni (poate fi si stagiu de practica);
10. studii superioare economice in curs de finalizare sau finalizate in 2018, student al Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, sectia Contabilitate, Informatica Economica sau Fiscalitate;
11. cunostinte soft contabil Nexus - constituie un avantaj;
12. cunostinte avansate operare PC.

Descrierea jobului


Ține Sarcini de contabilitate primara: intocmire facturi, documente de casa, documente de banca, verificare facturi de la clienti, inregistrare in programul de contabilitate a facturilor de la furnizori, introducerea si verificarea facturilor emise catre clienti, inregistrarea extrasului de cont si a documentelor de casa, precum si verificarea acestora.

Are responsabilitate directa pentru insuşirea corecta si aplicarea reglementarilor legislative aplicabile in activitatea financiar-contabila.

Descrierea companiei

International Summer Schools Education oferă tabere de vară internaționale educaționale variate, pe întreg cuprinsul Marii Britanii, Germaniei, Franței și SUA pentru elevi cu vârsta cuprinsă între 7 și 77 ani.

Cu o experiență de peste 7 ani în această activitate pune la dispoziție un program variat de activități cu elevi din peste 20 de țări, studiul limbilor de circulație internațională cu profesori nativi cu experiență bogată în activitate, cât și minunate excursii în locuri de neuitat.

Expirat
Proaspăt absolvent Economist  -  SC ISS EDU SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close