Publicat 13 Ian 2014 | Expiră 14 Feb 2014

Postas

CONFIDENTIAL
1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Abilitati si competente specifice pe care trebuie sa le posede postasul: tenacitate, bun organizator, promptitudine, punctualitate, seriozitate, corectitudine, atitudine generala pozitiva, dexteritate in utilizarea aparaturii si a instrumentelor de lucru specifice, capacitatea de a lucra in colectiv, spirit de echipa, capacitatea de a lucra in conditii de stress si efort sustinut, capacitatea de a se orienta in teritoriu, confidentialitate, disponibilitate de deplasare in teritoriu, disponibilitate de lucru cu program flexibil, altele

Experienta anterioara si permis de conducere categoria B constituie avantaj.

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI:

- Livreaza plicurile atribuite pe ruta atribuita.;
- Indeplineste obiectivele de calitate si profitabilitate stabilite;
- Este direct subordonat office managerului,

BENEFICII:

- salariu fix si bonus pentru realizarea targetelor
- tichete de masa
- posibilitati de promovare
- cursuri de specializare
- munca intr-un domeniu activ, alaturi de o echipa profesionista in care este incurajat spiritul de initiativa

Descrierea companiei

Companie privata multinationala care isi propune sa ofere servicii postale integrate la cele mai inalte standarde de calitate si performanta pe intreg teritoriul Romaniei atat in mediul urban cat si in mediul rural. Serviciile oferite de societatea noastra presupun preluarea plicurilor, sortarea, scanarea, livrarea si urmarirea plicurilor pana la destinatarul final. Pana la sfarsitul anului 2014 ne propunem sa avem cel putin 40 de puncte de lucru deschise in tara si 6 puncte de lucru deschise in Bucuresti.

Utilizam tehnologie de ultima generatie, infrastructura si aplicatiile noastre IT permitandu ne sa urmarim in timp real atat activitatea postasilor cat si traseul plicurilor din momentul in care le primim pana la livrarea acestora catre destinatarul final.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Postas  -  CONFIDENTIAL