Publicat 01 Iul 2006 | Reactualizat 30 Iul 2006 | Expiră 01 Aug 2006

plasare forte de munca in Israel

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana harnica, ordonata, curata, cu dorinta si putere de munca, cu seriozitate, sociabilitate, adaptabilitate. Varsta 25-50 ani. Functia angajatului include ajutor, ingrijitor, companier si intretinator al gospodariei.

Descrierea jobului

Firma de plasare forte de munca in Israel,infiintata in anul 1994, recruteaza personal feminin pentru ingrijire familii batrani in Israel. Practicam cel mai mic comision, inclus bilet avion. Relatii si inscrieri la telefon 021.242.52.50/021.242.78.04 sau mail: [email protected] Cazarea si masa sunt asigurate, zile libere, concediu. Contractul de munca este incheiat pe un an cu posibilitate de prelungire pana la 7 ani.

Descrierea companiei

Companie de selectionare si plasare forte de munca in Israel.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

plasare forte de munca in Israel  -  bib service

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close