Planning Manager

Vertical Design - 1 poziție
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

  • absolvent de studii superioare in domeniu tehnic
  • abilitati de relationare si negociere cu tipologii diverse de oameni
  • capacitate de planificare si organizare
  • capacitatea de a coopera eficient cu toate nivelele ierarhice pentru atingerea scopurilor
  • atentie la detalii in opratiuni repetitive
  • bune abilitati de operare Microsoft Office, Outlook

Descrierea jobului

  • Programeaza interventiile service cu respectarea termenelor contractuale
  • Programeaza reviziile preventive in conformitate cu contractele de mentenanta
  • Verifica realizarea interventiilor service

Descrierea companiei

Suntem VERTICAL DESIGN brand creat acum mai bine de 20 de ani din dorința de a face o poveste din fiecare proiect. Alături de pasiunea pentru lucrul bine făcut VERTICAL DESIGN reprezintă inovație și dezvoltare continuă.

Ne plac lucrurile făcute cu determinare și încredere de accea urmărim constant să creăm oportunități și să doborâm bariere investind constant în digitalizarea procesului de business.

Suntem constienți că numai împreună putem realiza lucruri de calitate de aceea oferim membrilor echipei condiții de muncă la standarde înalte și posibilitatea de a se dezvolta și a de a-și clădi o carieră într-o companie puternică și ambițioasă prin sesiuni regulate de training, accesul la cele mai recente inovații în domeniu, participarea la expoziții de profil din țară și străinătate și multe alte beneficii.

Pentru noi e important să vii cu plăcere la birou în fiecare zi, să descoperi un loc în care poți vorbi liber știind că părerea ta contează, să crești și să te dezvolți pentru că experiența ne-a arătat că singurul mod prin care putem rămâne în pas cu lumea este să învățăm unii de la ceilalți.

Actualii angajați au ales să se alăture grupului VERTICAL datorită:

- metodelor transparente de remunerare și bonusare; - respectului pe care îl oferim fiecărui membru al echipei; - diversității liniilor de business; - oportunităților de dezvoltare profesională; - posibilității de a lucra cu cele mai noi tehnologii și de a învăța de la experți; - mediului prietenos și plin de energie bună.

Pornind de la consultanță în alegerea celei mai adecvate soluții din punct de vedere tehnic și până la instalarea și întreținerea produselor furnizate, la VERTICAL DESIGN acordăm atenție fiecărui detaliu pentru a contribui la îndeplinirea dorințelor și așteptărilor clienților cărora le dedicăm angajamentul nostru în fiecare zi. Specializarea noastră acoperă importul, comercializarea și montajul de uși de interior și exterior din lemn și metal, uși glisante automate, secționale industriale și rezidentiale, rulouri, uși rapide, ghilotine, uși rotative, porți, sisteme de andocare automate, glisante și rotative, proiectarea, producția și montarea de mobilier, service și mentenanță dar și producția de tâmplărie din aluminiu. Ne mândrim cu proiecte realizate atât în țară cât și la nivel European.

Așteptăm CV-ul tău la hr2@vertical.ro.

Publicat 26 mai 2022 Reactualizat 25 iun. 2022 Expiră 25 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.