Planificator / Programator Productie

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cunostinte tehnice;
Capacitatea de autoorganizare;
Capacitatea de a lua decizii ;
Calm, toleranta, perseverenta;

Descrierea jobului

1. Organizazea si coordoneaza activitatea de programare a aproductiei pe utilaje.
2. Verifica detaliile comenzii, disponibilitatea pe utilaje impreuna cu responsabilii de departament, estimeaza timpii de executie si in urma acestor verificari accepta sau nu comanda.
3. Intocmeste situatia incarcarii utilajelor pe termen lung si monitorizeaza modificarile in functie de numarul de persoane disponibile pe utilaj.
4.Comunica cu personalul implicat in activitatea de productie pentru urmarirea comenzilor si incadrarea in termenele de livrare
5. Stabileste necesarul de personal pentruu realizarea planului de productie intocmit.
6. Intocmeste programarea proctiei in functie de datele specifice comenzii
7. Solicita si monitorizeaza confirmarile de la responsabilul de produs si demareaza procesul de productie.
8. Actualizeaza timpii de programare in functie de factori zilnici.
9. Propune solutii alternative de solutionarea a eventualelor neconformitati care pot influienta termenul de finalizare a lucrarii.
10. Verifica zilnic parametrizarea productiei
11. Ofera zilnic informatii cu privire la eventualele intarzieri catre Departamentul Livrari si responsabilii de produs.
12. Notifica eventualele situatii de suprancarcare, si solicita solutii pentru externalizare

Descrierea companiei

Grupul Rotolito Lombarda este unul dintre principalii furnizori de tipar din Europa. Astazi grupul detine 10 unitati de productie, are o echipa formata din 900 de profesionisti si realizeaza anual produse editoariale de inalta calitate pentru Europa, Asia, America si Africa.

Rotolito Romania, a luat nastere in 2020 prin achizitia G.Canale&C Romania, companie cu peste 100 de ani de experienta in industria tiparului european, de catre Grupul Rotolito. La sediul din strada Cernica, Ilfov o echipa tanara si dinamica de profesinosti produce anual peste 30 de milioane de carti si materiale editoriale pentru piata internationala.

Echipa Rotolito Romania este formata din 300 de persoane si este in continua crestere. Ne mandrim sa avem printre noi profesionisti care si-au inceput aici activitatea in urma cu 20 ani. Mare parte dintre specialistii nostri si-au inceput cariera in tipografie imediat dupa terminarea scolii, iar in prezent sunt coordonatori de productie sau manageri.

Publicat 4 iul. 2022 Reactualizat 1 aug. 2022 Expiră 3 aug. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.