Publicat 26 Mar 2019 | Reactualizat 23 Mai 2019 | Expiră 24 Mai 2019

PHP & Wordpress Back End Developer

1 post
Expirat
Ringier România caută o persoană cu zeci de teme de Wordpress la activ, cu baze solide în back end development (PHP, MySQL, Varnish, GIT) care să ne ajute cu construirea și mentenanța site-urilor diviziei de publishing (+7M useri / lună). Candidatul ideal Cum ar trebui să fii ca să te angajăm pe loc, fără drept de apel?

	Ești programator cu experiență, te pasionează optimizarea algoritmilor, standardele cele mai bune de coding și performanță, eficiența bazelor de date și procesele eficiente de dezvoltare în echipă.
	Ai portofoliu de site-uri Wordpress mari și/sau high performance și pentru asta ai apucat inclusiv să optimizezi plugin-uri, query-uri în baza de date sau core-ul.
	Ești expert/ă în PHP și MySQL, și te descurci onorabil în HTML, CSS, JavaScript, GIT și devops (Varnish, Kubernetes).
 Ce presupune job-ul Ce trebuie să știi să faci și să ai pentru ca performanța ta la acest job să fie maximă? NEAPĂRAT

	3+ ani de experiență în PHP și MySQL la nivel profesional sau personal, cu standarde înalte de calitate; (back end developer)
	1+ an de experiență în lucrul cu orice framework PHP ca Wordpress, Laravel sau Symfony, care se vede în rapiditatea cu care lucrezi; (PHP frameworks)
	2+ ani de experiență în arhitectura și dezvoltarea aplicațiilor web cu accent pe performanță și transparență; (gândire structurată)
	Abilitatea de estimare și livrare rapidă de soluții tehnice fără sacrificarea standardelor de cod; (colaborare eficientă)

OPȚIONAL


	Înțelegerea noțiunilor avansate de design de sisteme, structuri de date, algoritmi, baze de date, sisteme de queuing și caching și devops în cloud; (experiență extinsă)
	Ușurința lucrului în echipă, cu oameni multidisciplinari care te vor ajuta să livrezi sau extinzi proiecte interesante; abilitatea de a face code review constructiv; (personalitate plăcută)
	Experiență cu HTML, JavaScript și (opțional) CSS pentru a corela dezvoltarea de back end cu partea de front end la nivel de bază; (front end development skills)
	Experiență cu soluțile de automatizare de deploy (CI/CD) sau cu testarea automată (AQA) pentru soluțile PHP / Wordpress. (automatizare)

Beneficii Ce-ți oferim în așa fel încât să ai satisfacție maximă lucrând alături de noi?


	Știm că nu te motivează doar salariul, ci mai degrabă plăcerea de a crea și administra site-uri foarte mari, cu expunere substanțială în România, însă noi credem că pachetul salarial e motivant pentru aria Wordpress, bugetul maxim fiind foarte atractiv pentru candidatul ideal, cu multă experiență în domeniu.
	Vei face parte integrantă dintr-o echipă în plin proces de reinventare și standardizare, și vei avea ocazia să definești procese și să formezi oameni la început de carieră, pe lângă responsabilitățile uzuale de development și mentenanță a site-urilor, comunicare cu TL, PM și alți stakeholderi.
	Îți asigurăm expunere către nu mai puțin de 8+ milioane de români și străini vorbitori de română care fac parte din publicul nostru uzual, pe mai multe publicații din grupul Ringier.
 Despre noiSuntem divizia română a unei corporații multinaționale de media, care are 3 business unit-uri aici: eJobs.ro, Imobiliare.ro și Publishing. Livrăm conținut și soluții.

Suntem peste 500 oameni în 2 birouri: București și Timișoara. Compania mamă a fost fondată în 1833 în Elveția și este o afacere de familie care a ajuns la a 5-a generație, cu mai mult de 6500 angajați în 14 țări și peste 230 brand-uri și proprietăți pe toate continentele. Suntem o corporație cu adevărat globală de media.

Aplică apăsând butonul oranj de mai jos:
Expirat
PHP & Wordpress Back End Developer  -  Ringier România

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close