Publicat 01 Apr 2021 | Reactualizat 14 Apr 2021 | Expiră 01 Mai 2021

PHP DEVELOPER

2 posturi

Criterii de selecție

  • Cunostințe de limba engleză
  • Peste 3 ani experiență în IT Software, Internet / e-Commerce

Candidatul ideal

Cerinte :
Experiență de minimum 3 ani în domeniu
Cunoștințe avansate în: PHP, MySQL, Javascript (jQuery), HTML 5, CSS 3
Cunoștințe în dezvoltarea de noi functionalitati pentru platformele Prestashop, WordPress, Opencart și Magento
Cunoștințe de dezvoltare de tip MVC
Experiență cu programarea orientată pe obiect
Facultate cu specific tehnic absolvită sau un curs de specializare în domeniu acreditat

Constituie un avantaj experiența cu:
Alte platforme open source
Smarty
Panoul de administrare cPanel/WHM Sistemul de operare Linux (CentOS

Descrierea jobului

Descrierea jobului:
- Dezvoltarea de site-uri și aplicații web
- Optimizarea și mentenanța site-urilor partenere

Beneficii:
- Colectiv tânăr și dinamic. Colegii sunt cei care creează un loc de muncă excelent. Astfel, am creat un colectiv de nota 10, deschis oricui dorește să i se alăture.
- Oportunitatea de învățare. “În fiecare zi înveți ceva nou", nu este doar o expresie. Venim cu noi provocări pentru a ne dezvolta, atât personal, cât și ca echipă.
-Proactivitate. Acțiunile noastre și rezultatele obținute vorbesc cel mai bine despre noi. Oferim echipei noastre resurse pentru a face fata provocarilor.
-Dezvoltare. Dacă există teama de eșec, nu există inovație sau creativitate. Atât timp cât învățăm și ne dezvoltăm, eșecul nu este negativ.
-Plus - Valoare. Valorile companiei stau într-o echipă de succes. De aceea, îi promovăm și recompensăm pe cei care arată curiozitate, pasiune și inovație.

Descrierea companiei

SEOCupcake este o echipa tanara, in plina dezvoltare, specializata in marketing online si in web development. Suntem prezenti pe piata online din 2012 si avem de partea noastra avantajele unei echipe competitive, mereu pregatite sa accepte provocarea tuturor potentialilor parteneri. Suntem in permanenta in cautarea unor colegi noi care sa corespunda viziunii noastre profesionale si care sa ne ajute sa devenim, alaturi de ei, o echipa mai mare si mai performanta, cu departamente bine structurate si care colaboreaza strans pentru a obtine rezultatele dorite.
www.seocupcake.roPHP DEVELOPER  -  SC PETZ WEB CONSULTING SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close