Publicat 14 Mar 2019 | Expiră 14 Apr 2019

Personal tehnic Siloz Tinca

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru Silozul nostru din Tinca, BIHOR, căutăm Electrician, Lăcătuș Mecanic, Silozar calificat și necalificat. După analiza experienței pe care o aveți și a competențelor veți fi alocat postului potrivit.

Ce ne dorim dе la Dumneavoastră?

  • Responsabilitate și corectitudine în desfășurarea atribuțiilor;
  • Dinamism și mobilitate sporită;
  • Dexteritate manuală, imaginație tehnică;
  • Putere dе concentrare și acuratețe în muncă.

Descrierea jobului

Ce oferim?

  • Salariu atractiv;
  • Tichеtе dе mаsă pеntru fiecarе zi lucrаtă.

Descrierea companiei

Agricover este o platformă de soluții integrate pentru agricultură, construită pentru a răspunde în timp real nevoilor concrete ale fermierilor. Inovația face parte din noi. Avem 19 ani de activitate și construim soluții flexibile și eficiente care contribuie la dezvoltarea partenerilor noștri.
Agricover asigură servicii de preluare, condiţionare şi depozitare a cerealelor şi produselor oleaginoase în silozuri şi baze de recepţie.

Vă informăm că datele dumneavoastră vor fi prelucrate de Agricover în scopul recrutării de personal, având ca temei interesul său legitim de a angaja candidați care să corespundă abilităților personale și profesionale stabilite de acesta. Termenul de păstrare al acestora este de 2 ani. Prin transmiterea CV-ului considerăm ca ați luat la cunoștința de informațiile comunicate anterior.
Vă aducem la cunoștință că în orice moment vă puteți retrage consimțământul prin transmiterea unui e-mail la adresa recrutare@agricover.ro. Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți înainta plângerea către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România.

Expirat
Personal tehnic Siloz Tinca  -  AGRICOVER

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close