de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 26 Ian 2016 | Expiră 27 Feb 2016

Personal restaurant

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Apreciem persoanele deschise, entuziaste, pline de naturalețe care să ofere oaspeților noștri servicii de calitate și o experiență memorabilă. Amabilitatea, spiritul de observație, capacitatea de intelegere pentru nevoile celorlalti și sociabilitatea sunt calități necesare.
Punem preț pe experiența într-un restaurant fine dining.

Descrierea jobului

Restaurantul Dakota angajează:

- Bucătari;
- Bufetieri;
- Chelneri;
- Ajutor de ospătari;
- Barmani;
- Hostess.

Vă oferim salariu motivant, bonusuri in functie de realizari, program de training, posibilități de dezvoltare profesionala și program de lucru în ture.

Descrierea companiei

Restaurantul Dakota este inspirat din steak-house-ul clasic asupra caruia Isoletta isi pune amprenta calitatii, pentru a realiza un concept inedit.
Situat intr-o cladire moderna in zona de nord a Parcului Herestrau, Dakota are radacini puternice in bucataria Nord-Americana si aduce o interpretare unica, cu detalii inspirate dintr-un fine-dinning si elemente contemporane. Experienta Dakota este completa, stimuland gusturile si simturile, totul sub garantia calitatii data de istoria Isoletta.

Expirat
Personal restaurant  -  Ristorante Isoletta S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close