Personal restaurant hotel

Oraș de lucru
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Căutăm coleg(ă) în departamentul FOOD & BEVERAGE al hotelului nostru, așadar dacă domeniul ospitalității se numără printre pasiunile tale și ai foarte bune abilități de comunicare, ALATURA-TE echipei noastre!

Posturi disponibile:
  • AJUTOR OSPATAR
  • AJUTOR BARMAN
  • PERSONAL NECALIFICAT BUCATARIE

Descrierea jobului

BENEFICII:

- mediu de lucru placut;
- spatii noi si moderne ;
- o echipa tanara in restaurant, bucătarie si in hotel;
- management atent la implicarea fiecarui membru al echipei;
- pachet salarial motivant ;
- transport parțial decontat sau asigurarea cazarii pentru persoanele din afara judetului CONSTANTA;
- masă de prânz asigurată.


Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta ☎ la 0732121615, în intervalul 09.00 - 16.00 si va vom oferi toate informatiile necesare!

Descrierea companiei

Hotelul a fost construit in anul 1950 si a fost renovat complet in anul 2005, in urmatorii ani fiind aduse constant imbunatatiri, fiind renovate camerele, completate dotarile, schimbat inventarul, modernizate spatiile publice, au fost adaugate facilitati, a fost amenajat cel mai mare si modern Centru de Conferinte de pe Riviera Romaneasca (2010), iar incepand cu sezonului estival 2016 hotelul beneficiaza si un centru SPA situat exact pe plaja, cu o spectaculoasa panorama asupra marii, deschis 12 luni pe an.

In anul 2008 a fost schimbata echipa de management. In acelasi an lantul Golden Tulip a decis sa-si largeasca numarul de hoteluri si in zona de sud est a Romaniei avand astfel posibilitatea de a imbina tradionalul stil business al lantului cu cel de odihna si astfel hotelul este deschis pe tot parcursul anului. In 2015 actionariatul hotelului a decis sa nu reinnoiasca contractul de franciza cu Golden Tulip, incepand de la 01 Ianuarie 2016 complexul hotelier sa intre sub auspiciile grupului Top International Hotels, care asigura distributia globala a serviciilor sale. Noua identitate a hotelul nostru este ZENITH - Top Country Line – conference & spa hotel, urmand sa ne gasiti pe www.zenithhotel.eu si pe www.topinternational.com, in grupa hotelurilor selectate Top Country Line.

Chiar daca hotelul si-a schimbat identitatea, echipa manageriala si cea operationala, constituite si consolidate in urma a multi ani de dedicare si munca isi vor continua activitatea in aceeasi structura si cu aceleasi principii, urmand sa gasiti aceiasi interlocutori onesti, eficienti si rigurosi ca si pana acum, animati de dorinta sincera de a-si dedica toate resursele pentru a putea genera experiente pozitive memorabile si o deplina satisfactie tuturor oaspetilor.

Statiunea Mamaia este bine cunoscuta in toata lumea, situata in sud estul Romaniei, in orasul Constanta, pe o fasie de pamant intre Marea Neagra si Lacul Siutghiol.

ZENITH – conference & spa hotel este situat chiar pe plaja, in nordul statiunii Mamaia la numai cativa metri de Marea Neagra, intre Complexul Palas-Pelican si Hotel Dorna, in vecinatatea celor mai importante cluburi ale statiunii: Fratelli, Ego, Crema Summer Club.

ZENITH - conference & spa hotel dispune de:

- 281 de camere dispuse in cele doua corpuri de hotel: Jupiter si Junona - Restaurant clasic cu terasa Jupiter pentru servirea micului dejun si tuturor meselor tip bufet - Restaurant cu terasa Junona cu serviciu „à la carte” si lounge-bar - Centrul de conferinte Zenith - Centru SPA cu: piscina exterioara incalzita – deschisa in pe timpul verii, sauna, jacuzzi, fitness, salina, hamam si terasa cu vedere catre mare (incepand cu mijlocul lunii Iunie 2016) - Plaja proprie

Publicat 10 mai 2022 Expiră 9 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.