Publicat 04 Ian 2018 | Expiră 04 Feb 2018

Personal pt ingrijire pacienti la domiciliu in LONDRA

7 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Companie engleza angajeaza in Londra(zona Hillingdon) si langa Londra in Chesham si in Slough, personal pentru ingrijirea persoanelor in varsta si / sau cu dizabilitati la domiciliul acestora.
pot aplica atat Doame cat si Domni sau Cupluri!

NU ESTE NECESARA EXPERIENTA IN DOMENIU!

PERSOANELE INTERESATE TREBUIE SA NE CONTACTEZE PERSONAL,TELEFONIC SAU PE EMAIL PT INSCRIERE

NU EXISTA TAXE SAU COMISIOANE!
Candidatii vor trebui sa se deplaseza cu masina, avand sarcina sa se ocupe intr-o zi de mai multi pacienti. Astfel carnetul de conducere fiind obligatoriu.
Compania angajatoare are momentan oferte disponibile doar pt doamne sau domnisoare, pacientii fiind de asemenea doamne varstnice si/sau cu dizabilitati

Descrierea jobului

Se lucreaza min 40 de ore pe saptamana,insa se pot efectua si mai multe ore daca candidatul doreste.

Salarizarea:
undeva intre 9.00 Lire Sterline/ora si 10.00 Lire Sterline/ora depinde de zona
-se ofera masina de serviciu si asigurarera acesteia contra unei chirii de 150Lire/luna pt Hillingdon si Chesham si 190 Lire pe Luna, pt Slough insa dansii va vor sprijini sa aveti propria dvs. masina,daca veti dori acest lucru.
Chiar va vor ajuta cu cateva ore de conducere pt a va putea obisnui cu modul de condus din Anglia!
De asemenea traseul de deplasare dintre domiciliile pacientilor va fi platit cu 0,30 Lire pe Mila.(30p)

Angajatorul va va sprijini in gasirea unei locuinte,de asemenea nu va trebui sa aveti bani de la inceput pt chirie aceasta putand fii trasa ulterior din primele salarii.de asemenea va va sprijini pentru buna integrare in Anglia(obtinere NINo,card bancar,etc)
Angajatorul va ofera un training gratuit de 5 zile, astfel nu este necesara experienta!
Candidatii trebuie sa cunoasca limba engleza la un nivel bun!

Descrierea companiei

Agentie de selectie si plasare forta de munca pentru job-uri din strainatate avand experienta in domeniul ingrijirii de persoane
in varsta sau cu dizabilitati.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Personal pt ingrijire pacienti la domiciliu in LONDRA  -  Derr JobConsult SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close