Publicat 11 Iun 2021 | Reactualizat 09 Iul 2021 | Expiră 08 Aug 2021

Personal Productie - 2 schimburi

10 posturi

Candidatul ideal

Compania APT Prohuman angajeaza Personal in Productie cu sau fara experienta, pentru clientul sau, companie multinationala ce are ca obiect de activitate productia de cabine pentru masini industriale.

Cerinte:
- Capacitate de invatare
- Spirit de echipa
- Organizare si seriozitate
- Disponibilitate de lucru in 2 schimburi L - V


Beneficii:

- Pachet salarial motivant;
- Bonus de performanta lunar;
- Tichete de masa;
- Ore Suplimentare platite dublu;
- Analize medicale gratuite anual;
- Echipament de lucru;
- Decontare / Asigurare Transport;
- Prime semestriale functie de performanta;

Descrierea companiei

APT Resources & Services SRL

Cu o prezență de peste 25 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului PROHUMAN, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din zona Balcanilor.

Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03

Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7

Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638

APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

Personal Productie - 2 schimburi  -  APT RESOURCES & SERVICES SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close