Publicat 25 Mar 2019 | Reactualizat 24 Apr 2019 | Expiră 25 Apr 2019

PERSONAL NECALIFICAT Incarcator Descarcator - BUCURESTI FAUR

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

Efectuarea operatiilor de incarcare-descarcare in/din masina care colecteaza diverse tipuri de deseuri, organizarea deseurilor in depozit/in incinta depozitului/in spatiile de depozitare, efectuarea operatiilor de balotare in cadrul depozitului, conform instructiunilor de lucru.

Persoanele interesate sunt rugate sa transmita CV-ul pe adresa de mail simona.oancea@twmanagement.ro, sau sa apeleze pentru detalii nr. de telefon 0751 196 811, de luni pana vineri in intervalul orar 09.00-16.00.

Descrierea companiei

Total Waste Management SRL este un furnizor important de servicii de management al deseurilor ce operează la nivel national. Compania este parte din Green Group, cel mai mare investitor din industria verde din România și deținătorul unui important parc integrat de reciclare din Europa.

Expirat
PERSONAL NECALIFICAT Incarcator Descarcator - BUCURESTI FAUR  -  Total Waste Management SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close