Publicat 28 Ian 2018 | Expiră 28 Feb 2018

Personal INGRIJIRE BATRANI LA DOMICILIU (infirmieri) Anglia

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cunoasterea limbii Engleze la un nivel conversational;
Permis de conducere categoria B;
Atitudine pozitiva si rabdatoare;
Persoana comunicativa si mai ales responsabila.

Descrierea jobului

Ingrijitorul la domiciliu va asista persoanele in varsta aflate in grija sa la toate activitatile necesare asigurarii confortului acestora, fiind astfel responsabil pentru:

Pastrarea conditiilor igienico-sanitare;
Supravegherea starii de sanatate;
Respectarea prescriptiilor medicale si asistarea in procesul de administrare a medicamentelor;
Asistarea in activitatile zilnice de imbracare, hrana, igiena, transport, etc.

Salariu si alte informatii:
Perioada de proba dureaza 3 luni, salariul constand in: 8.60 GBP / ora in zi lucratoare si 9.00 GBP / ora in zi de weekend;
Dupa perioada de proba salariul creste astfel: 9.40 GBP / ora in zi lucratoare si 10.00 GBP / ora in zi de weekend;
Venit lunar net de minimum 1.500 GBP (app 1.700 EUR) dupa plata tuturor chltuielilor cu chiria si a taxelor. In functie de numarul de ore lucrat saptamanal, venitul poate creste.
Training gratuit constand in 3 zile teorie si alte cateva zile de 'training on the job' ;
Angajatorul va identifica o locuinta; va acoperi cheltuielile primei luni, urmand ca angajatul sa ramburseze ulterior suma aferenta chiriei;
Masina de serviciu;
Decontare combustibil;
Posibilitatea de a accesa gratuit training-uri de specialitate in domeniu (ex. dementa);
Posibilitatea de a construi o cariera in domeniu si astfel de a obtine certificatele aferente.

Descrierea companiei

Human Voice este o companie cu capital 100% romanesc, entuziasta si pozitiva, fondata la sfarsitul anului 2014, avand ca principala activitate - recrutare si selectie de personal. Recrutam in principal pentru companii din strainatate.

Relocarea in alta tara, cu un mediu si cultura diferite, reprezinta intotdeauna o decizie delicata, care necesita o perioada de profunda analiza. Human Voice isi propune sa vina in intampinarea celor care isi doresc o schimbare in viata lor atat din punct de vedere personal, dar mai ales profesional oferind suport continuu inca de la inceputul procesului de recrutare si pana la momentul inceperii activitatii propriu-zise in cadrul companiei din strainatate.

In schimbul Seriozitatii si al Constantei candidatilor nostri oferim Transparenta, Suport si Dezvoltare continua, abordare personalizata in functie de fiecare candidat in parte.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Personal INGRIJIRE BATRANI LA DOMICILIU (infirmieri) Anglia  -  Human Voice SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close