Publicat 27 Oct 2020 | Reactualizat 24 Nov 2020 | Expiră 27 Nov 2020

Personal impachetare miez

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerințe:

Seriozitate, implicare si devotament;
Disponibilitate de lucrul la inaltime;
Disponibilitate de lucru in 2 schimburi;
Muncitor necalificat;
Constiinciozitate;
Lucrul in echipa;

Descrierea jobului

Responsabilități:
Pregătește masa de împachetare conform proiectului;
Executa împachetarea miezurilor magnetice ale transformatoarelor;
Este responsabil de montarea de izolatii curate, uscate si corespunzatoare din punct de vedere geometric;
Semnalizeaza orice nepotrivire la asamblarea miezului cu schelele metalice;
Executa impreuna cu echipa, activitatea de ridicare a miezului magnetic;
Face curatenie la bancul de lucru;

Beneficii financiare si non-financiare:

Pachet salarial format din salariu fix, bonuri de masa si bonusuri de performanta;
Prime de Craciun, Paste si de Vacanta;
Asigurare medicală privata, platita 100% de companie;
Majorari salariale anuale in functie de performanta;
200 % plata orelor suplimentare;
Transport asigurat pe Tursib sau contravaloarea acestuia;
Pentru cei din marginimea Sibiului, decontam 75% din valoare abonamentului;
Perspective de calificare profesionala si dezvoltare la locul de munca.

Descrierea companiei

S.C.RETRASIB S.A. SIBIU este o companie specializată în fabricareaEchipamentelor electrice pentru stațiile de transformare şi distribuție a energiei electrice. Ȋn 1895 a fost fondată HEW (Hermannstädter Elektrizität Werk – Electrical Plant Sibiu - Uzina Electrica Sibiu) cu capital elvețian, a cărei activitate principală a fost producția de energie electrică. Ȋn 1924 a fost fondată o companie anonimă, numită ,,Compania de Electricitate Transilvania”, care s-a ocupat în principal de rețeaua de energie electrică şi de distribuția energiei în sudul Transilvaniei.
Reparațiile au început la Retrasib a anii 1956 – 1957 cu primul transformator de putere de 20 MVA, 110/5,5 kV, fabricat la VEM (Germania). Ȋn aprilie 1993, RETRASIB se detaşează de Ministerul Energiei Electrice şi devine o companie comercială. Ȋn acel moment, S.C. Retrasib S.A. a avut 546 angajați. Ȋncepȃnd din 1999 RETRASIB S.A. este o companie cu capital privat. Suprafața companiei este de 30.000 m2, avȃnd accesul la transportul cu trailer şi la calea ferată.
Investițiile majore realizate de acționari, în special începȃnd din 2008 au sprijinit cadrul tehnologic în producția de transformatoare şi de autotransformatoare cu puteri de pȃnă la 600 MVA şi tensiuni pȃnă la 500 kV.
Informații generale: S.C. RETRASIB S.A. este o societate pe acțiuni,persoană juridică romȃnească cu capital social privat. Compania este o întreprindere medie, conform criteriilor stabilite prin Legea 346/2004. Sediul social înregistrat al companiei este în Sibiu, str. Ştefan cel Mare nr. 156.
Domeniul de activitate actual al S.C. RETRASIB S.A. constă în:echipamente pentru stații de transformare, dispozitive, accesorii pentru linii şi stații electrice, revizii, reabilitări, modernizări.
Produse şi servicii furnizate: transformatoare şi autotransformatoare de mare putere. Tipuri de transformatoare: ATUS, TTUS – Putere: 1-600 MVA ,tensiune: 6 – 500 kV, modernizarea / întreținerea transformatoarelor şi a autotransformatoarelor de mare putere .
Ȋn fabrică se produc: transformatoare şi autotransformatoare de putere – transformatoare speciale – bobine de reactanță , treceri izolante pentru transformatoare.
Lucrări în teren: - Tratarea ulei termo – vid şi a izolației - înlocuirea trecerilor izolante – revizuirea tehnică a comutatoarelor de reglaj .
Principalii nostri clienți sunt: TRANSELECTRICA, ELECTRICA, HIDRO-ELECTRICA, ABB, EFACEC, SIEMENS, SCANDO, HOLCIM, companii din Canada (Moblesource), Bulgaria, Azerbaijan.
Dotări şi tehnologii: Bobinele transformatoarelor sunt fabricateîntr-o hală specială, după principiul ,,camerei curate”. Compania are următoarele maşini / aparate:
maşini de bobinat orizontale, a căror şabloane cu geometrie variabilăpermit fabricarea bobinelor elicoidale şi în formă de disc, cu lungimi de 2 500 mm şi diametre între 500 şi 2000 mm. Masa maximă a bobinelor fabricate este de 6 000 kg;
maşini de bobinat verticale;
autoclavă de uscare în vid cu o capacitate de 400 m3;
macarale şi poduri cu capacități pȃnă la 320 tone;
laborator de înaltă tensiune, care permite teste şi încercări cu tensiune şi/sau putere mărită a transformatoarelor şi a autotransformatoarelor, pȃnă la 600 MVA, rspectiv pȃnă la 500 kV;
masă de împachetare miez magnetic, proiectată de Trafo Proiect Bucureşti, astfel încȃt să se poată împacheta miezuri avȃnd pȃnă la 5 coloane, pȃnă la 150 tone , 8 m lungimea, 4 m înălțimea şi 1000 mm în diametru.

Miezul cu împachetare în paşi succesivi, cu întrețeserea tolelor din straturile suprapuse este realizat din tablă silicioasă cu grăunți orientați cu o grosimi de 0,23 mm, sau 0,27 mm.
Foile de tablă sunt izolate cu carlit , coloanele şi jugurile fiind întrețesute şi consolidate cu benzi;
Bobinele sunt realizate din galeți aranjați concentric, izolați spre miez şi de bobinele adiacente prin bariere de trafoboard produse de Weidmann Elveția.
Ȋn proiectarea şi producerea matrialelor şi accesoriilor de ultimă generație a autotransformatoarelor, colaborăm cu ABB/MR (Comutator), ABB (RIP trecere izolantă), Qualitrol (dispozitive de reducere a presiunii şi echipamente de monitorizare), Colitech (baterii de răcire), Weidmann (materiale izolante), ASTA (cupru izolat), LTC Legnano (miez gata tăiat).

Expirat
Personal impachetare miez  -  Retrasib SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close