Publicat 09 Sep 2005 | Reactualizat 20 Sep 2005 | Expiră 10 Oct 2005

PERSONAL HOTELIER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:studii medii,experienta intr-un post similar,rezistenta la stres,persoana dinamica,corecta,cu spirit de initiativa,sa puna accent pe calitatea serviciilor oferite.Cunoasterea limbii italiene la un nivel mediu;constituie avantaj cunoasterea limbii germane.
Pentru RECEPTIONERI:utilizare buna PC,limba germana la nivel optim,experienta in contactul direct cu clientii.

Descrierea jobului

Permis de munca pentru stagiunea estivala 2006 oferit de catre angajator(hoteluri din Italia).Retributii atractive.Alte beneficii:cazare,masa si asigurare medicala.
Pozitii disponibile:OSPATARI,BARMANI,RECEPTIONERI,BUCATARI,PERSOANE PT. SPALAT VASE,PT. CURATENIE CAMERE,TEHNICIENI PT.INTRETINERE HOTEL.

Descrierea companiei

Persoanele care indeplinesc cerintele sunt rugate sa trimita un CV cu poza la urmatoarea adresa de email:diamant_ME@yahoo.com.A se specifica pozitia pentru care se opteaza.
Este recomandat a ne contacta telefonic:0740495487.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

PERSONAL HOTELIER  -  Lorelei

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close