Personal Hotelier 2022

Oraș de lucru
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ana Hotels Eforie Nord ( hotel EUROPA) isi mareste echipa!

Vrei sa combini utilul cu placutul vara aceasta? Noi te asteptam sa te dezvolti alaturi de noi.
Vei avea oportunitatea sa lucrezi alaturi de o echipa de profesionisti, echipa care te va ajuta sa dobandesti abilitatile practice necesare unui CV impresionant pentru industria ospitalitatii.
Iti oferim sansa perfecta sa ai o vara de neuitat, sa castigi experienta, dar sa te bucuri de soare si plaja, in timpul liber.

Descrierea jobului

Ce pozitii sunt disponibile?
-Sef restaurant, Sef Sala;
-Contabil, Economist;
-Ospatar, Barman;
-Bucatar, Ajutor Bucatar,
-Receptioner hotel si SPA;
-Maseur, Baies;
-Electrician, Instalator;
-Camerista, Spalatoreasa lenjerie;
-Ingrijitor spatii hoteliere, Femeie de serviciu;
-Salvamar;
-Lucrator vase, Manipulant.Ce beneficii ai?
-colectiv tanar si deschis;
-oportunitati de crestere profesionala si personala;
-transport decontat sau posibilitate de cazare;
-masa asigurata in cadrul hotelului;
-un loc de munca civilizat, cu conditii reale de dezvoltare profesionala;
-program de lucru de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, in baza contractului individual de munca.

Posturile sunt disponibile in cadrul hotelului Europa din localitatea Eforie Nord.

Descrierea companiei

Alaturati-va echipei de profesionisti de la Hotel Europa!

Cu o amplă panoramă spre marea aflată la câţiva paşi, Hotelul Europa este o locaţie deosebită, aproape de centrul staţiunii balneare Eforie Nord şi de Lacul Techirghiol. Hotelul Ana Hotels Europa reprezintă o adevărată oază de verdeaţă prin impresionanta sa grădină de vară, alături de cele două piscine exterioare (una cu apă dulce, una cu apă sărată), iar hotelul găzduieste și centrul de sănătate şi relaxare ‘’Ana Aslan Health SPA’’, unul dintre cele mai renumite centre SPA din țară.

Ana Hotels este cel mai cunoscut lanț hotelier autohton, având 6 locații în tara noastra: București, Poiana Brașov si Eforie Nord. De la Athénée Palace Hilton, unul din simbolurile Bucureștiului și Crowne Plaza, la Sport Hotel & Spa (Poiana Brașov) și Hotel Europa (Eforie Nord), indiferent ce destinație de vacanță alegi, la munte ori la mare, Ana Hotels reprezinta un reper al ospitalitatii in Romania.

Ana Hotels a fost infiintata in anul 1996 de catre George Copos, in urma achizitionarii hotelurilor: Sport, Bradul si Poiana de la Poiana Brasov, si mai tarziu, fostul Hotel Flora din Bucuresti, care dupa o ampla renovare este redenumit in anul 1998 - Hotel Crowne Plaza. In portofoliul de servicii si locatii Ana Hotels mai regasim: Centrul de Sanatate Ana Aslan din Eforie Nord, Ana Hotels Sport, Ana Ballroom, Essenza Pure Wellness SPA – by Ana Hotels si chiar Ana Tower – cladire de birouri rafinata si pozitionata perfect pentru birourile jucatorilor de top din capitala.

In continua dezvoltare, Ana Hotels cauta permanent persoane talentate si pasionate de industria ospitalitatii, persoane care doresc sa isi dezvolte cariera intr-un mediu pozitiv de sustinere. Alaturi de echipa Ana Hotels vei explora oportunitatile actuale ale hotelurilor noastre din Romania si veti descoperi o lume cu multiple posibilitati de crestere.

Publicat 9 mai 2022 Expiră 8 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.