Publicat 24 Mai 2017 | Reactualizat 24 Iun 2017 | Expiră 25 Iun 2017

Personal ferme, constructii si curatenie Danemarca

30 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Barbati, femei, cupluri
- Cu sau fara experienta
- Limba engleza minim nivel A2
- Permis de conducere categoria B reprezinta un avantaj dar nu este o conditie de acceptare
- Persoane harnice, flexibile si intr-o buna conditie fizica

Descrierea jobului

Vrei un job bine platit, cu reale sanse de a face cariera intr-o tara desprinsa din povesti? Profita acum de cea mai avantajoasa oferta pentru locuri de munca in Danemarca! Iti oferim acum sansa de a pleca la munca fara sa platesti nimic inainte, tariful putand fi platit din primul salariu!
Banca de Joburi intermediaza semnarea de contracte individuale de munca intre candidati si diverse companii din Danemarca care pun la dispozitie locuri de munca vacante in domeniul cresterii si ingrijirii plantelor si animalelor, curateniei si constructiilor.
Aplica acum pentru un post in cele mai moderne ferme din Danemarca, pleci rapid la munca, ai cazare pre-platita si pre-identificata si castigi pana la 2.000 EUR/luna! Profita acum de cea mai tare oferta pentru un job in Danemarca si ai costuri ZERO la plecare!

Avantaje:

- Plasamentele se realizeaza in ferme sau companii specializate de pe teritoriul Danemarcei
- Candidatii selectati vor incheia foarte repede contractul de munca cu compania pentru care vor munci in domeniul cresterii si ingrijirii plantelor si animalelor/ curateniei/ constructiilor si vor pleca foarte repede
- In domeniul cresterii si ingrijirii plantelor si animalelor/ curateniei/ constructiilor, candidatii lucreaza minim 37 ore/ sapt, ore suplimentare platite (150% din rata normala de 67 DKK (coroane daneze) brut)
- Toti candidatii vor avea parte de un stagiu de pregatire la sosire in Danemarca si pe parcursul derularii contractului de angajare
- Candidatii care opteaza pentru acest program au beneficiul de a incepe munca intr-un sector de activitate foarte stabil, foarte placut, dinamic si in continua dezvoltare in Danemarca in care pot avea castiguri financiare bune si alte satisfactii profesionale
- Contract de munca pe perioada de minim 1 an, perioada de proba de minim o luna
- Cazare pre-platita de angajator la momentul inceperii prestarii muncii si deducerea costurilor asociate din castig
- Acces la plan de cariera
- Sprjin in deschiderea contului bancar si asistenta in vederea aplicarii si obtinerii certificatului de inregistrare
- Posibilitate de a pleca in cuplu
- Preluarea de la aeroport sau oferirea unei itinerariu pana la cazare/ punctul de lucru.

Pentru mai multe detalii acceseaza: https://www.bancadejoburi.ro/content/view/Personal-ferme-curatenie-constructii-Danemarca

Pentru programari la inscriere contacteza Consultantii nostri
Telefon: 0376.444.555
E-mail: [email protected]
Adresa: Str. Vulturului, nr. 4B, parter, Brasov
Site web: www.bancadejoburi.ro
Facebook: www.bancadejoburi.com/bancadejoburi

Descrierea companiei

Banca de Joburi este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, cu sediul in Brasov si cu experienta de 16 ani in domeniul resurselor umane.
Banca de Joburi isi desfasoara activitatea la nivel national, recrutand candidati din toate localitatile din Romania si dispunand de o paleta larga de oferte de munca in strainatate.
Compania se poate lauda in prezent cu mii de candidati plasati cu succes in diferite tari si domenii de activitate, dar si cu peste o mie de parteneriate incheiate in decursul activitatii cu angajatori si agentii de recrutare din strainatate.
Pe langa medierea de joburi in strainatate, compania noastra ofera consultanta si orientare in cariera, pregatirea tuturor formelor legale pentru obtinerea permiselor de munca in tarile cu restrictii si monitorizeaza candidatii pe intreaga durata a contractelor lor de munca, oferind un serviciu de asistenta continua. De asemenea, dispunem de cele mai atragatoare programe de munca in tari de mare interes pentru romani, dar in care accesul pe piata muncii se face dificil datorita concurentei mari care exista intre candidati, precum Anglia, Germania, Franta, Italia, Grecia, Cipru s.a.m.d.
Banca de Joburi este acreditata de catre Ministerul Muncii prin Inspectoratul Teritorial de Munca Brasov, aflandu-se sub incidenta legii privind protectia cetatenilor romani care lucreaza in strainatate. Compania Banca de Joburi a reusit sa creeze, sa mentina si sa consolideze o serie de standarde de calitate. Zi de zi compania noastra cauta cele mai bune solutii si proceduri de lucru pentru a imbunatati serviciile oferite clientilor sai, atat candidatilor aflati in cautarea unui loc de munca, cat si angajatorilor care ofera locuri de munca vacante.
Cateva din standardele noastre de calitate sunt urmatoarele: - Furnizarea gratuita a serviciilor de consiliere si orientare in cariera tuturor candidatilor - Medierea locurilor de munca fara aplicarea unor tarife de mediere sau a altor comisioane - Oferirea la un nivel deosebit de calitate a serviciilor de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare etc) - Gradul ridicat de exigenta in intocmirea CV-urilor candidatilor aflati in cautarea unui loc de munca si in intocmirea dosarului de selectie - Timpul relativ scurt de mediere a contractelor de munca - Oferirea tuturor clientilor a unui suport telefonic de urgenta 24/ 24 h - Asistarea permanenta a fiecarui candidat de catre consultantul sau personal - Suport post-vanzare oferit tuturor candidatilor aflati la un loc de munca in strainatate. Toti candidatii au acces la un numar de telefon de urgenta disponibil non-stop
Ce ne recomanda in fata candidatilor: - trecutul nostru: o experienta de peste 16 ani in recrutarea si plasarea candidatilor in majoritatea tarilor si domeniilor de activitate - prezentul: o activitate bazata pe calitate, profesionalism si eficienta - viitorul: o viziune si un scop nobil pus in slujba candidatiilor
Ce doresc candidatii aflati in cautarea unui loc de munca in strainatate? 1. Sa apeleze la firme de incredere, care sa isi respecta clientii si care sa ii reprezinte in fata angajatorilor 2. Sa gaseasca servicii profesionale la un pret corect 3. Sa gaseasca recrutori cu experienta care stiu sa le puna in aplicare planurile de dezvoltare a carierei
Pentru toate intrebarile tale, noi avem raspunsul! Impreuna construim cariera ta!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Personal ferme, constructii si curatenie Danemarca  -  BANCA DE JOBURI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close