Publicat 01 Mar 2017 | Reactualizat 01 Apr 2017 | Expiră 02 Apr 2017

Personal fabrica carne Olanda

5 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Recrutam si angajam personal pentru productie si ambalare, cu sau fara experienta, pentru o unitate de procesare a carnii.

Cerinte:
- cunoasterea limbii engleze la nivel mediu
- conditie fizica buna
- adaptabilitate la temperaturi joase (4-6 grade C)
- rapiditate, seriozitate, responsabilitate
- permis de conducere categoria B

Descrierea jobului

Locul de munca presupune manipularea si impachetarea carnii si produselor din carne, cantarirea si etichetarea produselor finite, asezarea cutiilor pe paleti si pregatirea lor pentru expeditie, încărcarea și descărcarea produselor din camioane, asigurarea curateniei.

Se ofera:
- contract de munca full-time
- plata saptamanala
- cazare contra cost (in case complet utilate, in camere de 2 persoane, toate utilitatile incluse in pretul chiriei)
- transport la locul de munca
- suport administrativ

Descrierea companiei

SBA is a Dutch agency for temporary personel mainly from outside the Netherlands. We provide jobs on a daily basis for approximately 750 people and this number is growing rapidly. Besides work we also provide people with a livingplace and transport from livingplace to work and back when needed.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Personal fabrica carne Olanda  -  SBA Flex Uitzendgroep