Personal departamentul tehnic ( Instalator / Electrician)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Studii de specialitate – liceu/scoala profesionala;
- Absolvent al unor cursuri/scoli autorizate de Min Educatiei / Min Muncii in domeniul de activitate;
- Experienta de lucru relevanta in domeniul pentru care este pregatit;
- Capacitate de a lucra in ture sau program prelungit;
- Capacitate de a lucra in echipa.

Descrierea jobului

ELECTRICIAN
Cerinte specifice:
- experienta in executia / exploatarea instalatiilor electrice de joasa tensiune de minim 3 ani;
- autorizat ANRE: tip B - GRAD II, III SAU IV;
- cunostinte tehnice si experienta in ceea ce priveste operatiunile de mentenanta pentru: tablouri electrice, pompe, motoare, automatizari echipamente;
- cunostinte tehnice si experienta in ceea ce priveste montarea si legarea cablurilor electrice, prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat.

INSTALATOR

Cerinte specifice:
- specializare: instalator;
- orice alta calificare profesionala (ANRGN ,Protectie la foc, electrician etc) reprezinta un avantaj.

Descrierea companiei

Exploreaza lumea noastra uriasa

Te invitam sa te alaturi familiei noastre globale. Indiferent daca esti incepator sau deja experimentat in industria ospitalitatii, in echipa noastra vei fi apreciat intotdeauna pentru talentul tau natural. Energia ta pozitiva si placerea de a-i servi pe ceilalti sunt doua dintre cele mai importante motive pentru care oaspetii nostri se intorc la noi iarasi si iarasi.

Marriott International este cea mai mare companie cu prezență globală din domeniul ospitalitatății, având 30 de brand-uri hoteliere distincte, peste 7.000 de proprietăți în 122 de țări.


JW Marriott face parte din portofoliul de lux al Marriott International și este format din mai mult de 80 de proprietăți frumoase în orașe gateway și locații distincte din întreaga lume.

La JW Marriott®, credem cu tărie că modul special în care ne tratăm oaspeții începe cu modul în care ne tratăm angajații. Angajamentul nostru pe termen lung este motivul pentru care peste 100 dintre angajați sunt alături de noi de peste 10 ani.

Hotelurile noastre oferă o experiență de lucru diferită de oricare alta. Veți face parte dintr-o comunitate și vă veți bucura de o adevărată camaraderie cu un grup divers de colegi de muncă. JW Marriott oferă oportunități de training, dezvoltare, recunoaștere și, cel mai important, un loc în care vă puteți urmări cu adevărat pasiunile într-un mediu de lux. Tratarea oaspeților în mod excepțional începe cu modul în care avem grijă de asociații noștri. Acesta este The JW Treatment ™.

Marriott International este un angajator care pune in aplicare o politica de egalitate de șanse, este hotarât sa angajeze o forta de munca diversa și sustine o cultura incluziva.
Publicat 17 nov. 2021 Reactualizat 17 dec. 2021 Expiră 17 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.