Publicat 21 Mai 2019 | Expiră 21 Iun 2019

Personal curățenie

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- harnică, punctuală, discretă;
- abilitatea de a lucra în ritm alert și atenție la detalii.

Descrierea jobului

Responsabilități:
- asigurarea curățeniei în tot biroul și în bucătărie;
- colectarea și debarasarea deșeurilor.

Beneficii:
- oportinitate de angajare pe termen lung;
- salar fix + beneficii + asigurare de sănătate;
- spațiu modern de lucru.

Descrierea companiei

Morphoza | Design. Build. Furnish

Înainte de a fi designeri sau arhitecți, ne place să ne numim creatori de spații, făuritori de vise și parteneri în poveștile de succes ale clienților noștri.

Povestea Morphoza a început în 2004, atunci când ne-am dat seama că putem face lucrurile mai bine în industria amenajărilor interioare. Am crezut atât de tare în această idee încât am creat contextul în care, pe de o parte, nevoile și așteptările clienților noștri sunt o prioritate pentru noi, iar, pe de altă parte, echipa noastră își poate asuma responsabilitate pentru întregul proiect. Standardele înalte pe care ni le-am impus încă de la începutul proiectului Morphoza, dar și pasiunea membrilor echipei au fost fundamentul unei creșteri organice a companiei și a transformării noastre într-o adevărată familie de profesioniști.

Astăzi, Morphoza creează spații de birouri care inspiră anagajați și spații comerciale unice. Fie că este vorba despre o relocare sau despre reamenajarea unui spațiu existent, Morphoza are capacitatea de a-l transforma și de a-l îmbunătăți, ținând cont de modul în care va fi utilizat, de confortul angajaților sau al clienților și de funcționalitatea amenajării.

Expirat
Personal curățenie  -  SC Morphoza SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close