Publicat 29 Ian 2019 | Reactualizat 07 Feb 2019 | Expiră 01 Mar 2019

Personal curățenie / Femeie de serviciu

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal va fi o persoană energică, una care resimte bucuria și satisfacția de a-și fi executat corect și complet sarcinile dispuse.
Întrucât postul este unul de îngrijitor, afinitatea candidatului către curățenie reprezintă cel mai important criteriu de selecție, Postul va presupune interacționarea cu un număr restrâns de persoane, iar abilitatea candidatului de a se integra în acel colectiv va fi un bonus atât pentru post cât și pentru sine.

Descrierea jobului

Postul presupune îngrijirea și asigurarea curățeniei unei scări de bloc din Calea Floreasca .
Gradul de ocupare al imobilului este moderat iar traficul este redus în cadrul suprafețelor comune ce fac obiectul postului.

Candidatul va executa în principal lucrări de curățenie în zona suprafețelor comune ale imobilului (parter + 3 etaje scară bloc) cât și în suprafețele învecinate (spații verzi, trotuar, terasa imobilului).

Candidatul se va preocupa și de evacuarea gunoiului menajer din imobil și îngrijire spații verzi.

Descrierea companiei

Societatea noastra a fost infiintata de statul roman in anul 1973 sub denumirea de “CENTRALA DE PRELUCRARE A LEMNULUI”. Atributiile acestei institutii au fost urmatoarele: planificare, coordonare, repartitie, urmarire si control asupra marilor producatori de mobiler din Romania.

Inca de la infiintare s-a ocupat de producerea mobilierului si comercializarea acestuia pe piata interna si internationala. Multimobila Din anul 1990, institutia s-a transformat in societate pe actiuni, sub denumirea de SERICO, societate cu capital integral privat si impreuna cu societatea MULTI MOBILA, reprezinta un dinamic grup de societati comerciale specializat in productia si comercializarea mobilei si a altor produse in lemn.

La sediul societatii detinem spatii pentru depozitare, spatii pentru birouri si spatii comerciale, în timp ce în punctul de lucru din Calea Floreasca oferim către închiriere spații de locuit, birouri și suprafețe comerciale.

Expirat
Personal curățenie / Femeie de serviciu  -  S.C. SERICO S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close