Personal calificat/necalificat pt curatatorie de haine

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2000 - 2500 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul ideal este o persoana atenta la detalii si dornica sa invete o meserie usoara. Calificarea se face la locul de munca si presupune invatarea operatiunilor de spalare, uscare, calcare a produselor textile: haine, lenjerii, prosoape, etc.

Descrierea jobului

Spalatoria Germana cauta personal pentru zona de spalatorie/ curatatorie haine si ofera un mediu de lucru placut. munca in sine consta in pregatirea, spalarea, uscarea si calcarea produselor textile primite de la clientii nostri.
Beneficiile sunt un salariu decent, siguranta locului de munca ( toti angajatii nostri au peste 10 ani vechime in firma), decontarea transportului, prime de Sarbatori, zile libere platite integral.

Descrierea companiei

Compania noastra activeaza din 2004 pe piata curatatoriilor profesionale de haine. Clientii ne apreciaza pentru profesionalism, penbtru locatia centrala usor de accesat si pentru expertiza angajatilor nostri in ceea ce priveste ingrijirea hainelor.
Publicat 18 mai 2022 Expiră 17 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.