Publicat 06 Oct 2020 | Reactualizat 05 Nov 2020 | Expiră 06 Nov 2020

PERSONAL CALIFICAT IN MENTENANTE / AMENAJARI INTERIOARE

8 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

CERINTE

- Calificare sau policalificare in lucrari de amenajari interioare si intretinere spatii comerciale (instalatii electrice /sanitare, rigips, vopsitorii, gresie, tavan casetat, lacatuserie, etc);
- Disponibilitate pentru deplasari saptamanale in intreaga tara;
- Permis de conducere categoria B;
- Initiativa si capacitate de a lucra fara supraveghere directa si permanenta;
- Proactivitate, personalitate orientata catre solutii nu explicatii;
- Seriozitate, îndemânare și perseverență;
- Atitudine deschisa, abilitati de integrare rapida in echipa actuala;
- Experiența anterioară în lucrări de mentenanță reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului

SBMT, companie a grupului Superbet, asigura cu personal propriu si societati partenere solutii integrate de amenajari interioare pentru spatii comerciale ( proiectare / autorizare, constructii, climatizare, mentenanta, productie si instalare reclame luminoase, transport, etc).

Eficienta, corectitudinea si deschiderea in comunicare sunt principiile pe baza carora functionam. Credem în optimism, flexibilitate și soluții inovative si dorim sa ne marim echipa cu persoane asemenea noua.

Avem nevoie de colegi calificati / policalificati in lucrari de intretinere spatii comerciale / amenajari interioare care sa poata efectua deplasari in tara.

Zone de interes:
BUCURESTI, OTOPENI; VOLUNTARI; CHITILA; PANTELIMON; BRAGADIRU; POPESTI - LEORDENI; MAGURELE. / judete apropiate / asiguram cazare in orasul de lucru

BENEFICII

- Masina de serviciu;
- Scule profesionale;
- Diurna si cazare la hoteluri de 3 stele;
- Salariu incepand de la 3,000 lei in functie de calificari, aptitudini si experienta;
- Asiguram scolarizare / calificare la locul de munca pentru completarea cunostintelor actuale;
- Loc de munca stabil, pe perioada indelungata, cu contract pe perioada nedeterminata si cu posibilitati de promovare in urmatoarele functii: sef de echipa > coordonator echipe > responsabil zona.

RESPONSABILITATI

- Executarea lucrarilor de amenajare / intretinere / mentenanta a spatiilor comerciale;
- Respectarea procedurilor de amenajare / standardelor de calitate / normelor de conduita / termenelor stabilite de catre coordonatorii lucrarilor;

Descrierea companiei

Fondat in 2008, Grupul Superbet operează in 2020 o rețea de aproximativ 1.000 de agenții și are peste 3.500 de angajați.

Este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul national, cu aproape 57 de milioane de euro plătite în 2018.

Superbet are printre acționari, gigantul american Blackstone, companie listată pe Bursa din New York (NYSE), cu active în administrare de peste 512 miliarde de dolari.

Expirat
PERSONAL CALIFICAT IN MENTENANTE / AMENAJARI INTERIOARE  -  SC SUPERBET BETTING & GAMING SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close