Publicat 01 Oct 2019 | Reactualizat 31 Oct 2019 | Expiră 01 Nov 2019

PERSONAL CALIFICAT IN AMENAJARI INTERIOARE

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

CERINTE:

- Calificare sau policalificare in lucrari de amenajari interioare si intretinere spatii comerciale (instalatii electrice, instalatii sanitare, rigips, vopsitorii, gresie, tavan casetat etc);
- Disponibilitate pentru deplasari saptamanale in intreaga tara;
- Permis de conducere categoria B;
- Initiativa si capacitate de a lucra fara supraveghere directa si permanenta;
- Proactivitate, personalitate orientata catre solutii, nu catre explicatii;
- Atitudine deschisa, abilitati de integrare rapida in echipa actuala.

Descrierea jobului

SBMT, companie a grupului Superbet, asigura cu personal propriu si societati partenere solutii integrate de amenajari interioare pentru spatii comerciale (proiectare / autorizare, constructii, climatizare, mentenanta, productie si instalare reclame luminoase, transport etc).

Eficienta, corectitudinea si deschiderea in comunicare sunt principiile pe baza carora functionam. Credem în optimism, flexibilitate și soluții inovative si dorim sa ne marim echipa cu persoane asemenea noua.

Ne dorim colegi calificati / policalificati in lucrari de amenajari interioare / intretinere spatii comerciale, care sa poata forma echipe complet pregatite pentru predarea spatiului finalizat catre beneficiar. Putem forma echipe policalificate din colegi care locuiesc in zone geografice apropiate. Cel putin un membru al echipei trebuie sa fie posesor de permis catergoria B.

BENEFICII:
- Masina de serviciu (pentru fiecare echipa);
- Echipamente profesionale;
- Diurna si cazare la hoteluri de 3 stele;
- Venit salarial incepand de la 3,000 net lei in functie de calificari, aptitudini si experienta;
- Bonusuri lunare de performanta in functie de realizari / eficienta;
- Asiguram scolarizare / calificare la locul de munca pentru cei care nu sunt calificati dar vor sa ni se alature;
- Loc de munca stabil, pe perioada indelungata, cu contract pe perioada nedeterminata si cu posibilitati de promovare in urmatoarele functii: sef de echipa > coordonator echipe > responsabil zona

RESPONSABILITATI:
- Executarea lucrarilor de amenajare in echipe formate din 2 – 3 persoane (in functie de calificarile membrilor echipei) si / sau realizarea lucrarilor de intretinere / mentenanta a spatiilor comerciale;
- Respectarea procedurilor de amenajare / standardelor de calitate / normelor de conduita / termenelor stabilite de catre beneficiarii lucrarilor;

Descrierea companiei

Fondat in 2008, Grupul Superbet operează in 2019 o rețea de peste 1.200 de agenții și are peste 3.500 de angajați.

Este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și unul din cei mai mari contribuabili la bugetul national, cu aproape 57 de milioane de euro plătite în 2018.

Superbet are printre acționari gigantul american, Blackstone, companie listată pe Bursa din New York (NYSE), cu active în administrare de peste 512 miliarde de dolari.

Expirat
PERSONAL CALIFICAT IN AMENAJARI INTERIOARE  -  SC SUPERBET BETTING & GAMING SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close