Publicat 26 Iul 2019 | Reactualizat 23 Aug 2019 | Expiră 26 Aug 2019

Personal Banker, Bucuresti

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca esti o persoana proactiva, ai mai lucrat in domeniul bancar cu clienti si ai cunostinte generale despre piata financiara, te asteptam in echipa noastra!
Echipa BCR cauta un coleg cu minim 2 ani experienta in domeniul bancar, ce va avea ca principala activitate suportul acordat clientilor alocati segmentului Affluent si dezvoltarii permanente a portofoliului de produse.
Ce te recomanda:
Studii superioare de lunga durata;
Experienta minima in domeniu minim 2 ani, din care: minim 1 an in institutii financiar-bancare, intr-o pozitie responsabil relatii clienti / management de portofoliu / brokeraj

In avantaj: tehnici de management al vanzarilor;
Cunostinte generale legislative si fiscale aplicabile produselor de specialitate;
Cunostinte ale aplicatiilor software specifice domeniului de activitate;
Cunostinte limba engleza: nivel incepator.

Ca membru al echipei BCR iti oferim oportunitatea de a te devolta intr-una din cele mai importante institutii bancare din Europa Centrala si de Est si cea mai mare banca comerciala de pe piata locala. De asemenea, vei avea acces la un portofoliu diversificat de clienti, ceea ce permite personalizarea relatiei bancare si cresterea vanzarilor.

Alege sa ne cunoastem si sa faci parte din echipa noastra!

Descrierea jobului

Ce vei face:
Promovarea si vanzarea produselor si serviciilor bancii si ale subsidiarelor BCR, specific segmentului Affluent;
Administrarea si dezvoltarea portofoliului de produse;
Identificarea nevoilor clientilor si a oportunitatilor de vanzare;
Asigurarea planificarii financiare in functie de profilul investitional identificat;
Prospectarea in scopul cresterii activelor.

Descrierea companiei

BCR, o super echipa

In echipa BCR, oportunitatile profesionale disponibile sunt la fel de impresionante ca si portofoliul nostru extensiv de produse si servicii. Suntem scoala de banking pentru tinerele talente. Suntem rampa de lansare pentru spiritele curajoase si inovatoare. Si incununam cu succes cariere deja consacrate.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

Expirat
Personal Banker, Bucuresti  -  BANCA COMERCIALA ROMANA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close