Publicat 18 Aug 2007 | Expiră 18 Aug 2007

Participarea in cadrul unui spectacol

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Clubul sportiv Taijidao va organiza in aceasta toamna o noua serie de spectacole. In acest sens, cautam baieti pentru un numar de 8 minute, care combina elemente de arte martiale si dans. Nu este nevoie să fi practicat arte marţiale până acum, gradul de dificultate al dansului este mediu.

Descrierea jobului

Participarea la acest proiect presupune respectarea unui program de repetitii, in cadrul caruia veti fi pregatit pentru a putea realiza alaturi de ceilalti colegi unul sau mai multe numere din cadrul spectacolului. Repetitiile sunt programate seara sau in weekend, astfel incat sa puteti participa chiar daca aveti un loc de munca full-time.
Va oferim in schimb posibilitatea de a adauga in portofoliul dumneavoastra artistic experienta unei serii de spectacole sustinute in fata unui public numeros, colaborarea cu o echipa tanara si entuziasta si posibilitatea de a invata lucruri noi in acest domeniu.

Descrierea companiei

Clubul sportiv Taijidao organizeaza in Bucuresti cursuri de arte martiale (Taijiquan, Bagua, XingYi) si practici interne (Qigong, Neidan) provenite din muntii Wudang din China. In afara de cursurile practice, clubul sportiv Taijidao organizeaza si spectacole artistice, in care sunt redate maiestria si atmosfera plina de mister a acestor traditii stravechi. Astfel de spectacole au avut loc deja in orasele Bucuresti, Craiova, Brasov, Timisoara si continua in fiecare an prin stagiuni imbunatatite.
În cadrul spectacolelor sunt prezentate dansuri tradiţionale chinezeşti, secvenţe de arte marţiale executate cu mâna liberă sau arme (sabie, paloş, halebardă, bici, suliţă, evantai) şi alte practici specifice.
Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati site-ul nostru, www.wudangshu.com, unde puteti gasi fotografii si inregistrari video de la spectacolele precedente.

Expirat
Participarea in cadrul unui spectacol  -  Clubul sportiv Taijidao

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close