Participare la discuții de grup și interviuri on-line

IRES - 10 poziții
Oraș de lucru Toate oraşele
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ești atent și preocupat de ceea ce se întâmplă în jurul tău? Îți face plăcere să discuți cu alte persoane ca tine despre teme de interes general și de actualitate?

Institutul Român pentru Evaluare și Strategie - IRES organizează, în perioada următoare, discuții de grup și interviuri on-line. Tot ce trebuie să faci este să îți placă să vorbești despre subiecte interesante și să ai acces la internet, respectiv telefon inteligent/tabletă/laptop/PC, pentru că discuțiile nu vor avea loc față în față, ci ne vom folosi de unul dintre aceste device-uri.

Descrierea jobului

❔ Informații generale despre discuțiile de grup:
✅Discuția este moderată de un cercetător - sociolog;
✅Ai posibilitatea de a-ți exprima opiniile într-un grup restrâns (4 – 8 persoane);
✅Durata discuțiilor este de maxim 2 ore;
✅În cazul interviurilor discuția are loc între tine și colegul care adresează întrebările;
✅Participarea ta este recompensată.

Descrierea companiei

Înființat în 2009, Institutul Român pentru Evaluare și Strategie – IRES activează pe piața de cercetare din România și funcționează ca un think tank independent, o parte dintre studiile și proiectele pe care le dezvoltăm fiind dedicate optimizării politicilor publice în diferite domenii ale societății românești. Suntem un furnizor de servicii complete de cercetare de piaţă şi oferim soluţii integrate pentru clienții noștri - companii multinaționale, naționale și locale, instituții şi organizaţii din România, dar şi din străinătate - care înțeleg valoarea cercetării în evoluţia lor pe termen lung. În 2016, IRES a devenit singura companie de cercetare de piață din România membră la nivel corporate a ESOMAR (European Society or Opinion and Marketing Research). Mai multe detalii despre activitatea şi proiectele IRES sunt disponibile pe www.ires.ro

Publicat 18 nov. 2021 Reactualizat 18 dec. 2021 Expiră 18 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.