Publicat 27 Nov 2019 | Reactualizat 27 Dec 2019 | Expiră 28 Dec 2019

Parteneri franciza. Brokeri de credite.

30 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

 • Cautam constant colaboratori,specializati in vanzari, cu spirit antreprenorial , care sunt dornici de
performanta si de realizari personale, sau care doresc sa dezvolte o activitate generatoare de profit si in acest domeniu,
 • In relatia cu Kingstone Management Services puteti activa ca si: Partener in sistem Franciza sau
Colaborator individual ( Brokeri de credite).
 • Una dintre valentele Kingstone Management Services in relatia cu orice colaborator ( francizat sau consultant) este ca ii acordam suportul tehnic si informational pentru a ajunge la un nivel de specializare corespunzator pentru desfasurarea cu succes a activitatii.
 • Experienta relationala ne-a aratat ca cel mai important element pentru a avea succes, este determinarea, aceasta fiind primul pas pentru o cariera sau un business de succes. In esenta, orice persoana care detine abilitati de comunicare, a fost initiat sau are inclinatie pentru vanzarea de produse sau de servicii, poate intra in relatia cu noi.
 • Pentru mai multa claritate, exemplificam:
 • Brokerii de credite care doresc sa se dezvolte, sa aiba acces la ofertele de creditare ale celor mai importante banci de pe piata si, implicit, sa beneficieze de comisioane avantajoase.
 • Persoane, angajati din banci sau care au activat in banci si care doresc sa devina antreprenori, deschizandu-si propria franciza de brokeraj financiar.
 • Antreprenori care deruleaza afaceri in zona de servicii si vanzari, detin un portofoliu de clienti si doresc sa gaseasca o alta sursa semnificativa de venituri.
 • Persoane care au o atitudine pozitiva si incredere de sine, spirit antreprenorial, potential ridicat de vanzari, capacitate de organizare, planificare, structurare a managementul timpului, sunt persuasive , au putere de influentare a deciziilor celor cu care intra in contact, care doresc sa desfasoare o activitate care le permite sa fie propriul gestionar al timpului de lucru si care au in obiectiv sa castige bani.

Descrierea jobului

Relatia cu Kingstone Management Services se poate derula sub mai multe forme si in functie de nivelul de implicare, determina si pe cel al profitabilitatii.

Preluarea unei francize Kingstone Management:

 • presupune o analiza detaliata a resurselor si stabilirea unei strategii de actiune pe termen mediu-lung. In acest moment asiguram consultanta gratuita pentru initiere si stabilim impreuna in functie de potentialul detinut, cum se poate implementa.
 • Obiectivul pe termen scurt, 12 luni, este de a construi o structura de lucru pentru promovarea si intermedierea de credite bancare si detinerea unui birou sau spatiu amenajat -adaptat bugetului investitional al partenerului.
Beneficii:

Sistemul de franciza Kingstone Management, asigura pe langa predarea know-how-ului, asistenta permanenta a Francizatului de catre Francizor, fiind parte a unei retele consolidate prin crestere organica. Veniturile lunare dupa o perioada medie de 3-6 luni de activitate concentrata, pot fi cuprinse intre 5000- 10000 Eur ( ech. Ron).

Broker de credite
 • consultant financiar- bancar: poate activa individual sau dezvolta o structura de colaboratori si furnizori de lead-uri.
 • In esenta, activitatea este de intermediere credite bancare, adresate persoanelor fizice si/sau persoanelor juridice.
Ea presupune:

-identificarea de canale de vanzare, cunoasterea pietei locale;
- promovarea produselor de creditare;
- identificarea nevoilor clientului si adaptarea acestora la exigentele de acordare a facilitatii de creditare ale bancilor partenere;
- asigurarea confidentialitatii datelor clientului si respectarea fluxului de lucru specific fiecarei banci partenere;
- consilierea clientului pentru completarea documentatiei de credit, initierea cererii si asistenta pe parcursul analizei, pana la acordarea facilitatii de creditare;

Consultanta acordata clientilor si intermedierea de credite bancare se efectueaza fara perceperea unei taxe, deci este gratuita, fiind un argument foarte important in procesul de vanzare de servicii.

Beneficii:
Avantajul brokerilor de credite ai Kingstone Management Services este apartenenta in cadrul unei retele deja consolidate. Veniturile in ambele forme de colaborare, depind de volumul creditelor intermediate si nu sunt limitative. Un broker de credite, cu activitate constanta, poate obtine venituri cuprinse intre 5000-10000 Ron

Descrierea companiei

Kingstone Management Services este o companie specializata in activitatea de intermediere si consultanta financiara, axata in special pe promovarea de produse si servicii din domeniul financiar bancar. Este partener autorizat al unui numar important de institutii bancare si non-bancare, capabil sa ofere si sa promoveze o gama larga de produse financiare (credite de nevoi personale fara garantie, cu garantie imobiliara si de achizitie locuinta; carduri de credit) pentru Persoane Fizice dar si pentru Persoane Juridice ( finantari diverse, leasing).
Obiectivul nostru este sa identificam segmente noi de piata, sa oferim consultanta de specialitate astfel incat clientii sa beneficieze de o solutia optima de finantare sau de produsul potrivit nevoilor lor, dezvoltam pe termen lung o relatie de colaborare/parteneriat cu clientii nostri, bazata pe incredere si profesionalism.

Expirat
Parteneri franciza. Brokeri de credite.  -  Kingstone Management

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close