Publicat 12 Nov 2005 | Reactualizat 13 Nov 2005 | Expiră 13 Dec 2005

partener

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

deschis la nou si intreprinzator

Descrierea jobului

Un nou tip de magazin & prod-consumatorul

Aici se pot gasi produsele celor mai mari producatori din lume. La acest magazin pot avea acces clientii, care comanda pe baza unor cataloage sau prin Internet, fara sa se deplaseze. Clientii au foarte mari avantaje sa cumpere de aici :

- produse de cea mai buna calitate;

- preturi de en-gros (pentru ca nu se face reclama � deci nu exista costurile cu publicitatea)

- servicii personalizate (ex. livrare la domiciliu - gratuita);

- GARANTIE pe SATISFACTIE (garantie legala aparuta in Monitorul Oficial)

Ce fel de produse ?

Ceea ce intra in consumul lunar al unei familii :

- Produse de igiena corporala;

- Produse de ingrijire a locuintei;

- Cosmetice;

- Vitamine si suplimente nutritive;

- Produse pentru masina

- Si multe altele (ex. : supermarket-uri alimentare, etc.)

Sunt produse pe care orice familie le cumpara din comert, luna de luna.

Produsele sunt insotite de o garantie speciala, pe satisfactie protejata de o lege aparuta in sprijinul consumatorilor (aceasta garantie functioneaza in Romania doar pentru acest sistem comercial). Astfel nu mai exista nici un risc la cumparare deoarece daca cineva nu e satisfacut isi va primi TOTI banii inapoi chiar daca a consumat si jumatate din produsul respectiv.

Cei care doresc avantaje suplimentare se inregistreaza si isi achizitioneaza un card de membru (acest magazin este cu circuit inchis, functioneaza ca un club si dupa cum am mentionat nu se face reclama) si pot cumpara produse cu reducere de 30%, devenind astfel cumparatori privilegiati.

Cei inregistrati pot face si o afacere, daca recomanda si altor persoane sa cumpere din acest magazin, asa cum fac si ei. In acest caz producatorii considera acesta recomandare ca fiind o reclama iar reclama se plateste (se creeaza astfel un parteneriat : prod-consumatorul � un consumator asociat cu un producator). Oamenii care vor cumpara produse ca urmare a acestei recomandari vor avea TOATE avantajele mentionate mai devreme fara exceptie, iar cei care au facut recomandarea sunt recompensati pentru reclama. Cu alte cuvinte prin reclama facuta, prod-consumatorii aduc clienti producatorului, iar acesta imparte profitul generat cu cei care au facut reclama.

Pentru ca cineva sa devina prod-consumator trebuie mai intai sa fie inregistrat.

Cu cat se recomanda mai mult, cu atat mai multe persoane au sansa sa cumpere produse de calitate la preturi de en-gros.

Deci :

- oricine se poate aproviziona fara risc, comandand de acasa produse care oricum fac parte din consumul lunar (garantie pe satisfactie, livrare la domiciliu)

- in acelasi timp se pot castiga si bani spunand si altor persoane despre acest magazin, ca sa poata si ei cumpara de acasa si fara risc (din reclama, in 12-18 luni se poate ajunge la un venit suplimentar de 1.500 $ / luna - facand acest lucru in timpul liber)

Descrierea companiei

oportunitatea la indemana ta

Expirat
partener  -  AMWAY

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close