Publicat 18 Sep 2019 | Reactualizat 16 Oct 2019 | Expiră 19 Oct 2019

Partener Servicii Clienti-part time-per.determinata-Salonta

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Echipa noastra cauta un coleg cu spirit de initiativa, comunicativ si orientat catre clienti. Daca esti o persoana energica, motivata si cu bune abilitati de relationare, te asteptam alaturi de noi!

Ce te recomanda:

  • Studii superioare: finalizate sau in curs de finalizare;
  • Studii medii: economice ; alta specialitate si cursuri de specializare in domeniul bancar/traininguri de specialitate in cazul candidatilor cu experienta in domeniul bancar ;
  • Vechimea in specialitate nu este necesara.

Descrierea jobului

Rolul tau va fi acela de a promova si de a vinde produsele si serviciile non-credit ale bancii si subsidiarelor, pentru clientii bancii.

Ce vei face:
• Vei efectua tranzactii cash/ non-cash pentru clientii bancii;
• Vei asigura promovarea produselor bancare disponibile clientilor existenti si potentiali;
• Vei identifica nevoile clientilor si oportunitatile de vanzare ale produselor si serviciilor oferite de banca si subsidiarele bancii;
• Vei asigura intretinerea echipamentelor din zona de self-service.

Alege sa ne cunoastem si sa faci parte din echipa noastra!

Descrierea companiei

BCR, o super echipa

In echipa BCR, oportunitatile profesionale disponibile sunt la fel de impresionante ca si portofoliul nostru extensiv de produse si servicii. Suntem scoala de banking pentru tinerele talente. Suntem rampa de lansare pentru spiritele curajoase si inovatoare. Si incununam cu succes cariere deja consacrate.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

Expirat
Partener Servicii Clienti-part time-per.determinata-Salonta  -  BANCA COMERCIALA ROMANA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close