Publicat 12 Nov 2019 | Reactualizat 03 Dec 2019 | Expiră 06 Dec 2019

Partener Servicii Clienti_full time_determinata, Jimbolia

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Echipa noastra cauta un coleg cu spirit de initiativa, comunicativ si orientat catre clienti. Daca esti o persoana energica, motivata si cu bune abilitati de relationare, te asteptam alaturi de noi!Rolul tau va fi acela de a promova si de a vinde produsele si serviciile non-credit ale bancii si subsidiarelor, pentru clientii bancii.

Descrierea jobului

Ce vei face:

Vei efectua tranzactii cash/ non-cash pentru clientii bancii;
Vei asigura promovarea produselor bancare disponibile clientilor existenti si potentiali;
Vei identifica nevoile clientilor si oportunitatile de vanzare ale produselor si serviciilor oferite de banca si subsidiarele bancii;
Vei asigura intretinerea echipamentelor din zona de self-service.

Ce te recomanda:

Studii superioare: Finalizate sau in curs de finalizare;
Studii medii : economice ; alta specialitate si cursuri de specializare in domeniul bancar/traininguri de specialitate in cazul candidatilor cu experienta in domeniul bancar ;
Vechimea in specialitate nu este necesara ;


Alege sa ne cunoastem si sa faci parte din echipa noastra!

Descrierea companiei

Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri. Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client. BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR. In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

Expirat
Partener Servicii Clienti_full time_determinata, Jimbolia  -  BANCA COMERCIALA ROMANA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close