Publicat 23 Sep 2019 | Reactualizat 21 Oct 2019 | Expiră 24 Oct 2019

Partener Clienti Retail - Part -Time - Huedin

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti o persoana energica si deschisa la noi oportunitati?
Iti este confortabil sa faci parte dintr-o echipa si sa colaborezi cu ceilalti?
Iti place sa lucrezi intr-un mediu dinamic si concurential?
Ai experienta in banking si in promovarea solutiilor de creditare?
Daca raspunsul este “DA”, alege sa te alaturi echipei BCR si, impreuna, sa construim experiente optime pentru clienti!

Ce te recomanda:
O minima experienta in lucrul cu clientii si atitudinea pozitiva
Abilitati de comunicare si negociere
Tehnici si abilitati de vanzare a produselor bancare reprezinta un avantaj
Studii:

  • superioare: finalizate sau in curs de finalizare;
  • studii medii : economice ; alta specialitate si cursuri de specializare in domeniul bancar/traininguri de specialitate in cazul candidatilor cu experienta in domeniul bancar.
Vechimea in specialitate nu este necesara.

Descrierea jobului

Ce vei face:

  • Vei promova si vei vinde produsele si serviciile din oferta bancii si a subsidiarelor catre clientii existenti si potentiali;
  • Vei participa la identificarea permanenta a solutiilor de dezvoltare a portofoliului de clienti;
  • Vei contribui la cresterea calitatii servirii clientilor si vei colabora cu ceilalti din echipa pentru respectarea standardelor de vanzare si principiilor de calitate ;
  • Vei initia activitati de imbunatatire a calitatii pregatirii tale profesionale la standardul solicitat de banca, avand acces la resurse de pregatire si obtinerea unei certificari profesionale interne;

Descrierea companiei

BCR, o super echipa!

In echipa BCR, oportunitatile profesionale disponibile sunt la fel de impresionante ca si portofoliul nostru extensiv de produse si servicii. Suntem scoala de banking pentru tinerele talente. Suntem rampa de lansare pentru spiritele curajoase si inovatoare. Si incununam cu succes cariere deja consacrate.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

Expirat
Partener Clienti Retail - Part -Time - Huedin  -  BANCA COMERCIALA ROMANA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close