P&A logistic Customer advisor (F/M)

RENAULT GROUP
2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Profil candidat :

- Studii superioare;

- Competente lingvistice: engleza si franceza – nivel avansat;

- Experienta in Logistica si/sau Comercial, Relatii Clienti reprezinta un avantaj;

- Buna cunoastere a pachetului MS Office (Word, Excel, Power Point);

- Abilitati de comunicare orala si scrisa intr-un mediu multicultural, orientat client;

- Capacitate de invatare rapida, adaptare la schimbari si termene limita;

- Capacitate de gestionare a timpului, gandire structurata, capacitate de analiza si sinteza, initiativa; capacitate de gestionare a relatiilor transverse meserii/ tari.

Toate candidaturile vor fi luate in considerare indiferent de nationalitate, gen, dizabilitate, varsta, rasa, culoare, religie, stare de graviditate, identitate de gen sau orientare sexuala.

Descrierea jobului

Descriere post

Postul P&A Logistic Customer advisor (F/M) se incadreaza in structura DIRECTIEI LOGISTICE P&A/Departament Customer Relationship P&A /UET Central Magreb Latam..

Postul este localizat la CPS Oarja.

Responsabilitati:

Reprezinta interfata intre Directia Logistica Piese&Accesorii si Centrele de Distributie Europeana, Filialele, Importatori sau Brokeri pe toate subiectele de ordin logistic.

- Asigura receptionarea zilnica a comenzilor primite prin intermediul Sistemelor Informatice sau pe e-mail, verifica existenta piesei solicitate in stocul Franta sau CPS, aloca piesa pe comanda si creeaza livrarea. Utilizeaza in acest scop sistemele informatice specifice (MPR, SAPPR etc);

- Gestioneaza activitatea de facturare a pieselor de schimb de la depozitele situate in Franta ;

- Raspunde ( telefonic / mail / prin sistem) cererilor Clientilor conform termenelor contractuale stabilite;

- Asista si consiliaza Clientii din portofoliu pe subiectele logistice (plasare comenzi/ rezervare transport / tratare de litigii/ respectare lead time/ tratare cereri informatii);

- Anima intervenantii in fluxul logistic ( aprovizionare, depozite Franta/CPS, tranzitari/transportatori ) pentru a asigura expeditia marfurilor conform termenelor contractuale;

- Asigura conceperea, realizarea, difuzarea reportingurilor specifice activitatii sale si participa la reuniunile in care se discuta subiecte cu impact in activitatea sa pentru a oferi informatiile solicitate.

Descrierea companiei

Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

Constructor de automobile din 1898, Renault Group este prezent în peste 130 de ţări. Face parte din Alianța cu Nissan si Mitsubishi Motors și are o experiență puternică în electrificare. Mizează pe complementaritea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Lada, Alpine și Mobilize) și propune soluții de mobilitate durabile, inovatoare pentru clienții săi. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

Publicat 7 Mart. 2023 Reactualizat 21 Mart. 2023 Expiră 6 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.