Publicat 11 Iun 2019 | Reactualizat 20 Iun 2019 | Expiră 11 Iul 2019

OSPATAR/AJUTOR OSPATAR

1 post

Descrierea jobului

Spune DA! la o noua CARIERA la Hotelul Radisson Blu Bucuresti, un hotel de 5 stele, parte a Grupului Radisson Hotel!

Simțiți-vă liber, fiți diferit, îndrăzniți mai mult!

Radisson Blu Hotel & Residence oferă camere elegante și confortabile. Cele 487 de camere și apartamente sunt binevenite pentru a vă relaxa pe mobilierul de lux și pentru a profita de facilitățile convenabile, cum ar fi internet wireless gratuit de mare viteză, fier și masă de călcat și facilități pentru prepararea de ceai / cafea. Profitați de mesele convenabile la restaurantul Sharkia, unde puteți savura mâncăruri din bucătăria internațională și orientală mediteraneană, îmbinate cu băuturi din barul din hol. Salile de conferinta includ patru camere dotate cu echipament audiovizual și un spațiu pre-funcțional.

Apropierea Hotelului Park Inn de Radisson Blu permite oaspeților să se bucure de restaurante suplimentare, cum ar fi Caffé Citta, specializată în bucătăria italiană și Prime Steaks & Seafood. Bla Lounge Bar și Dark Bla sunt deschise târziu și servesc cocktailuri și băuturi spirtoase. De asemenea, restaurantul Pool Side Grill și barul de pe plajă sunt deschise în timpul verii.

Grădina interioară are o piscină în aer liber, un jacuzzi mare, o terasă și o pistă de jogging, precum și acces gratuit la World Class Health Academy.

În cadrul hotelului, puteți găsi cel mai mare cazinou din România, Platinum Casino, precum și câteva magazine exclusiviste.

Suntem aici și suntem bucuroși să vă întâmpinăm în echipa noastră!

Oferim cazare!

Echipa noastră de recrutare asigură o mare confidențialitate pentru toate aplicațiile. Vor fi contactați toți candidații potriviți

OSPATAR/AJUTOR OSPATAR  -  Radisson Blu Hotel Bucuresti