Ospatar / Ajutor ospatar - program full time / part time

Beraria H - 3 poziții
Oraș de lucru
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

• Profesionist, motivat si zambitor
• Amabil, perseverent si orientat spre rezultate
• Plin de energie, onest si modest
• Pasionat si cu spirit de echipa
• Prietenos, harnic, pozitiv si educat

Nu ai experienta? Te asteptam sa discutam pentru un post de Ajutor Ospatar iar la momentul potrivit vei avansa!

Descrierea jobului

Daca si tu iti doresti:

• Sa lucrezi intr-o echipa tanara si plina de chef de viata
• Sa imbini munca cu distractia
• Sa fii respectat si sa respecti la randul tau
• Sa faci parte dintr-o echipa de oameni profesionisti si zambitori
• Sa iei parte la o multime de concerte si sa-ti cunosti toti artistii preferati
• Sa ai program de lucru flexibil de 5 zile/saptamana, in ture, sau part time (3 zile/saptamana), de week-end (Vineri-Sambata si Duminica) sau 4 ore/zi.
• Sa ai un venit GARANTAT de cel putin 4500 lei / luna + alte beneficii.


Beneficii: bonuri de masa + bonus din vanzarea restaurantului + masa asigurata si voucher de taxi.


Keywords: ospatar, ospatarita, ospatari, ospatarite, chelner, chelnerita, chelneri, chelnerite, ajutor ospatar, ajutor ospatari, ajutor chelner, waiter, waitress, personal servire, piccolo, picolo, picoli, server, sef sala, sef de sala, sef restaurant, sef de restaurant, personal restaurant, full time, part time, weekend, personal bar, personal pub, personal club, personal hotel, runner, barman, barista, terasa, ospatari evenimente, ospatari colaboratori, part time, weekend, program flexibil.

Descrierea companiei

Cu o terasa superba situata pe malul lacului Herastrau si zone de bar, restaurant si pub in interior, Beraria H este cea mai mare berarie din sud-estul Europei, situata intr-un loc plin de legenda - in vestita constructie cosmopolitata si impresionanta, Pavilionul Industriei Grele Sovietice, cunoscuta dupa anii ’90 ca Pavilionul H.

Beraria H este mai mult decat o berarie. Este Orasul cu chef de Viata, un loc legendar ce gazduieste de la seri linistite la cele mai tari evenimente ale artistilor romani si internationali, unde intr-un mediu placut si relaxant, poti mananca preparate delicioase si poti bea diverse tipuri de bere si alcool.

Beraria H si-a deschis portile in anul 2014, la initiativa anteprenoriala a lui Vlad Dumitru si Iulian Stanciu si detine o suprafata de cca 5 000 mp la interior si cca 3 200 mp la exterior, gazduind zilnic peste 2 500 de clienti. Inca de la inceput, ne-am propus sa oferim o supradoza de distractie si voie buna ce nu se sfarseste niciodata. Organizam anual cel mai mare numar de concrete si evenimente de anvergura pentru toti amatorii de distractie, de la spectacole de magie si cabaret, pana la propriul festival de rock (Oktober Rocks) si concrete ale artistilor in voga din Romania si strainatate, indifferent de stilul muzical.

Echipa Beraria H este o echipa energica, pozitiva si cu mult chef de viata ce se ghideaza permanent pe satifsfactia cleintilor ce ne trec pragul pentru a le oferi o experienta unica. La Beraria H avem in permanenta o echipa de peste 150 de oameni ce asigura suportul pentru oaspetii nostri, intr-o zi aglomerata de weekend echipa pargurgand cumulat o distanta de peste 1 500 km. De asemenea ne mandrim cu peste 2 milioade de produse si peste 500 000 de vizitatiori intr-un an, cele mai mari petreceri private, 9 000 de zile de nastere, 12 000 de zile de nume, sute de Zile ale Companiei, nenumarate “ocazii speciale” si peste 400 de apeluri telefonice si peste 400 de mailuri/ mesaje primate zilnic.

Daca esti o perosana prietenoasa, harnica, dormica de a se alatura unei echipe dinamice si plina de viata in cadrul celei mai mari berarii din Europa de Sud-Est, te asteptam sa ne cunoastem. Impreuna cu tine, ne dorim sa oferim clientilor nostri o experienta memorabilia alaturi de Beraria H!

Publicat 10 mai 2022 Expiră 9 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.