Publicat 21 Mar 2017 | Reactualizat 27 Mar 2017 | Expiră 21 Apr 2017

OSPĂTAR / BARMAN

12 posturi

Criterii de selecție

  • Peste 6 luni si 1 zi experiență în Alimentatie / HoReCa

Candidatul ideal

Ești persoana pe care o căutăm dacă:

  • reușești tot timpul să îi inspiri pe cei din jurul tău și ai lucrat în ultimele 6 luni pe un post similar;
  • te descurci în limba engleză;
  • îți place să inovezi în meseria ta;
  • ești o fire pozitivă, flexibilă și reușești să captezi ușor atenția celor cu care interacționezi;
  • ești atent / ă la nevoile oamenilor din jurul tău și ai mereu cel puțin o soluție salvatoare la îndemână;
  • îți place să lucrezi în echipă și sari în ajutorul celor care au nevoie de el;
  • știi deopotrivă să oferi și să primești respectul celor cu care interacționezi.
Dacă ai ajuns până aici, răspunzând afirmativ, vrem să te cunoaștem!

Descrierea jobului

Vino să deschidem împreună NOR, restaurantul de la ultimul etaj al celei mai înalte clădiri din România! Vei avea un salariu motivant, bonusuri lunare, transportul și masa de prânz asigurate, un discount semnificativ și te vom ajuta să fii cel/cea mai bun/ă!

Descrierea companiei

Facem oamenii să zâmbească cu un amestec frumos de gust, design și atmosferă. Cel mai mult ne bucură atunci când oaspeții ne devin prieteni, iar asta se întâmplă aproape mereu, din 2013.
Ne ghidăm întreaga activitate și dezvoltare după următoarele repere:
Misiunea noastră:
Vrem ca fiecare vizită în restaurantele noastre să reprezinte motivul perfect pentru a o planifica pe următoarea!
Viziunea noastră:
Credem în relațiile de durată care se contruiesc treptat și solid, cu sinceritate. Credem în frumusețea clasicului reinterpretat, dar și în aportul inovațiilor de orice fel. Credem că toți oamenii trebuie să aibă acces la produse și servicii de calitate.
Valorile noastre:
Suntem și gândim ca o companie smart-casual, iar valorile ce conturează acțiunile noastre sunt:

  • RESPONSABILITATE față de clienți, colegi și industria în care creștem zi de zi;
  • RECUNOȘTINȚĂ față de oamenii care ne sunt alături și ne ajută să dăm formă misiunii pe care ne-am asumat-o;
  • CONSISTENȚĂ în experiențele pe care le oferim celor care ne trec pragul;
  • INIȚIATIVĂ în crearea și realizarea de servicii și produse noi care pot îmbunătăți restaurantele;
  • GRIJA față de cei mai puțin norocoși, materializată prin acțiuni realizate pentru a produce o schimbare.
Află mai multe despre grupul Stadio Hospitality Concepts, din care poți face și tu parte, accesând www.stadiohc.ro!

OSPĂTAR / BARMAN  -  Stadio Hospitality Concepts - SHC