Order Fulfillment Specialist - 2 years contract

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

• Experiență de 2-4 ani care acordă o atenție deosebită detaliilor și accentului pe rezultate într-o piață, regiune sau mediu CoC Nestle
• Experiență și concentrare asupra clienților
• Colegiul / gradul universitar necesar
• Cunoștințe și expertiză în lanțul de aprovizionare puternic și în managementul cererii
• Un multi-tasker cu abilități bune de comunicare
• Capacitatea de a funcționa bine în cadrul unui mediu de echipă sau independent
• Curios/a și intuitiv/a, cu o mentalitate analitică puternică

Descrierea jobului

• Analizează datele pentru a observa comportamentul, analiza tendințelor și asumarea riscurilor clienților, luând în considerare contribuțiile din Planificarea cererii și ofertei, vânzările, strategia pentru clienți și servicii, precum și pentru a determina riscurile din stoc. Ajută la identificarea acțiunilor (adică menținerea cotelor, transport în caz de detectare a cererii mari, subliniind dacă clientul nu a trimis comanda în ciuda previziunilor).
• Lucrați cu vânzările și cu lanțul de aprovizionare cu care se confruntă clienții pentru a minimiza modificările comenzilor și a elimina produsele nefacturate.
• Identificarea eventualelor acțiuni de moderare necesare pentru reducerea situatiilor de stoc epuizat. Escaladează și implică alte funcții, când este necesar, să colaboreze în determinarea acțiunilor de atenuare.
• Participă la întâlniri de revizuire a cererii și a ofertei pentru a sprijini colaborarea și alinierea acțiunilor de rezolvare a situațiilor de stoc epuizat.
• Optimizarea comenzilor în cazul în care este necesară o eficiență logistică, cum ar fi atingerea termenilor comerciali logistici. Execută modificări ale parametrilor de sistem, inclusiv setarea acțiunii de atenuare, modificarea comenzii și aplicarea analizei de cauze primare
• Alocă coduri de excepție pentru comenzile neconfirmate care necesită "Contactul cu clienții și rezolvarea problemelor" pentru a contacta clienții si pentru a înregistra în mod corespunzător toate modificările din cadrul comenzilor clienților
• Analizează implicatiile și rezultatele comenzilor confirmate față de cele neconfirmate, în cadrul orizontului ATP, pentru a determina escaladările potențiale urgente și acțiunile neconfirmate de rezolvat pentru această fază reacționară a procesului (de exemplu, escaladarea catre DSP pentru a discuta potențialul schimbării surselor de aprovizionare sau Transport pentru potențialul schimbării zilelor de rutare)
• Monitorizeaza realizările și indicatorii KPI / IPP / Cres, verificarile de sănătate pentru functie și echipa.
• Participă la întâlnirile de revizuire operațională ale NCE și contribuie la îmbunătățirea continuă a procesului de îndeplinire a cerintelor

Descrierea companiei

“Good food, Good life”

Nestle ofera locuri de munca atractive pentru o cariera de succes cu impact la nivel national, si influenta la nivel global. Vino alaturi de noi in marea echipa Nestle!

În cadrul Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și de băuturi din lume, suntem conduși de un scop simplu și bine definit: ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții și să contribuim la un viitor mai sănătos. De aceea, valorile noastre au la bază respectul: pentru noi înșine, pentru ceilalți, pentru diversitate, și nu în ultimul rând, pentru viitor.

Cu ambiție și dorința de a-ți depăși limitele, vei avea acces la o multitudine de oportunități, însă adevărata realizare provine din șansele pe care le creezi tu însuți - prin ideile, pasiunea și competențele de care vei da dovadă. Nestlé susține dezvoltarea fiecărui angajat, punând accentul pe responsabilitatea și autonomia individuală, asigurând un mediu favorabil aspirațiilor și ambițiilor pe termen lung: un ritm de muncă accelerat, o cultură bazată pe munca în echipă și o deosebită importanță acordată echilibrului dintre viața personală și cea profesională.

În România, Nestlé este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de alimente şi băuturi, portofoliul cuprinzând o gamă largă de produse din diverse categorii, pentru a răspunde cererii consumatorilor:

Băuturi (Nescafé, Nesquik); Dulciuri (JOE, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight, Smarties); Produse culinare (Maggi); Hrană pentru copii (Nestlé Infant Nutrition); Batoane și cereale pentru micul dejun (Nestlé Fitness, Musli, Nesquik, Chocapic etc.); Hrană pentru animale (Purina); Divizia de lux – Nespresso; Nestlé Professional - divizia de soluții „out of home”.

La Nestlé vei întâlni oameni extraordinari în fiecare etapă a carierei tale și vei avea șansa de a evolua, învățând secretele celor mai iscusite minți din întreaga organizație. Mediul nostru organizațional global, asigură un spectru foarte vast de experiențe și perspective, într-o gamă largă de profesii.

În plus, experiența ta poate acoperi mai multe brand-uri, diverse categorii de business sau chiar multiple țări datorită faptului că Nestlé nu este reprezentat doar de produsele și serviciile pe care le oferă, ci și de oamenii care asigură succesul acestora.

Înainte de a aplica pentru această poziție vă invităm să accesați pagina de internet a Nestlé România, secțiunea Cariere, pentru a afla mai multe detalii despre mediul de lucru din cadrul companiei, și pentru a vă informa cu privire la modul în care Nestlé prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal.

Ținând cont de numărul mare de aplicații, te rugăm să ai în vedere faptul că numai candidații selectați vor fi contactați.

Publicat 27 oct. 2021 Reactualizat 26 nov. 2021 Expiră 26 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos