Publicat 06 Sep 2017 | Reactualizat 24 Sep 2017 | Expiră 06 Oct 2017

Oportunitate de munca in Londra!

1 post

Candidatul ideal

Mairie LTD London angajeaza vanzatori produse cosmetice de lux.

Esti la inceput de drum si vrei sa ti incepi cariera in strainatate?
Ti-ar plăcea să promovezi si sa vinzi produse cosmetice de lux în mall-urile din centrul Londrei sau Stockholm?
Venitul mediu pe care îl poţi obţine este cuprins între 1.400 euro şi aproape 3.500 euro pe lună (între 1.000 şi 2.500 lire sterline)

Pentru a aplica la acest job, nu este necesar să ai experienţă în vânzări. Candidatul ideal este ambiţios, sociabil, automotivat, cunoaste limba engleza la nivel conversational si doreşte să lucreze în afara ţării.

Persoanele care vor fi selectate vor lucra full time timp de şase zile pe săptămână. Ele vor promova si vinde produse cosmetice de lux în malluri din centrul Londrei sau Suediei.

Mai mult, oferim timp de două-patru săptămâni şi cazare gratuită. De asemenea, compania asigură mediu de lucru placut, training profesional şi comisioane din vânzări cifrate între 20-27%, astfel ca, in functie de rezultatele dvs, aveti oportunitatea de a castiga nelimitat.

Descrierea companiei

Leading company in the United Kingdom. We are active for over 10 years is the industry of retail and costume service. We are looking for highly motivated individuals that want to integrate on our field and contribute to the growth and sucsess of brand.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Oportunitate de munca in Londra!  -  Mairie Ltd