Publicat 19 Nov 2018 | Reactualizat 17 Dec 2018 | Expiră 19 Dec 2018

Oportunitate curs & job tineri INSTALATORI Olanda

5 posturi

Criterii de selecție

  • Peste 3 ani experiență în muncă

Candidatul ideal

Vrei un job de lunga durata in Olanda in domeniul tehnic, dar nu prea ai experienta? Nici o problema! Techvisie iti ofera sansa unui curs de perfectionare profesionala combinat cu un loc de munca garantat dupa finalizarea cursului. La final vei avea o diploma recunoscuta in Olanda si sansa de a-ti construi o cariera solida. Vei beneficia de cazare gratuita, o prima saptamanala de 250 de euro pentru primele 2 saptamani in care este planificat cursul, curs de limba olandeza si un contract de munca.

Descrierea jobului

Ce oferim:
- curs de calificare combinat cu un loc de munca
- loc de munca stabil pe o perioada indelungata dupa obtinerea diplomei
- salariu competitiv dupa terminarea cursului
- cazare si transport asigurat ( singur in camera, internet etc)
- asigurare medicala

Cerinte

- limba engleza la nivel conversational
- diploma/ certificat de calificare
- 3-4 ani experienta in instalatii termice si sanitare
- disponibilitatea de a pleca in Olanda la jumatatea lunii mai.

Descrierea companiei

Techvisie BV este o companie de incredere care se ocupa de recrutarea de personal tehnic pentru angajatori din Olanda. Suntem de 15 ani pe piata din Olanda si momentan lucram cu mai mult de 500 de angajati din Olanda, Germania, Polonia, Ungaria si Romania.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Oportunitate curs & job tineri INSTALATORI Olanda  -  Techvisie BV