Publicat 14 Ian 2021 | Reactualizat 11 Feb 2021 | Expir─â 14 Feb 2021

Operatori Tehnicieni Industrie

8 posturi
Expirat
Anun╚Ť inactiv

Acest anun╚Ť a expirat ╚Öi nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Let’s Work Belgia angajeaza, pentru mai multi clienti din domeniul industriei, personal pentru postul de Operator Specialist/Tehnician in productie.

Ce trebuie sa stii?
- cum se opereaza o linie de productie, setari si rectificari in timpul fluxului de productie;
- solutionarea problemelor aparute ce au natura mecanica, pneumatica, hidraulica, electrica ( constatare, schimbare piese, planificare reparatie );
- utilizarea uneltelor de masurare/control al pieselor, verificare lor pe flux;
- cum se utilizeaza un panou de comanda al liniei de productie;

Descrierea jobului

Criterii de selectie:
- experienta in domeniul productiei/industriei;
- cunostinte de limba engleza la nivel conversational ( A2 - B2 );
- permis de conducere cat. B ( avantaj cei care dispun de masina proprie pentru deplasare );
- disponibilitate de relocare in Belgia si interes pentru un contract de munca pe termen lung.

Salarizarea porneste de la 14 eur brut/ora + beneficii ( spor de tura/bonuri de masa ) si variaza in functie de companie si experienta candidatului.

Let’s Work ofera:
- contract de munca semnat si declarat in Belgia cu toate beneficiile incluse ( asigurare medicala, concediu de odihna, de boala, zile nationale libere platite, al13lea salariu, ore suplimentare platite corespunzator );
- cazare ( 80 eur/persoana camera 2 persoane sau 100 eur/persoana camera single );
- plata salariului la saptamana;
- transfer gratuit de la aeroport;
- alocatie de transport pentru cei care utilizeaza autoturismul personal.

Compania noastra nu percepe niciun fel de taxe/comisioane si va acorda asistenta in limba romana pe parcusul procesului de recrutare cat si pe toata perioada contractului de munca.
Detalii suplimentare se pot obtine telefonic la ­čô× 0751 671 473 sau ne puteti contacta si prin email la adresa ­čôž letsworkromania@gmail.com

Descrierea companiei

Cum lucrezi cu noi? Let's Work este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca din Belgia, oferind contracte de munca legale, semnate si declarate in Belgia. Cu peste 7 ani de experienta in domeniu, si mai multe birouri pe tot teritoriul Belgiei, Let's Work angajeaza personal calificat in domeniul Construnctiilor Civile, Industriei -diverse ramuri, Transport - Logistica, dar si muncitori necalificati pentru depozite. https://www.facebook.com/Lets-work-Romania-2082080348719916/ https://www.letswork.be/nl/index.php?menu=504 Daca esti interesat de oferta, ne poti contacta telefonic la numarul 0751 671 473 sau ne poti trimite un CV la adresa letsworkromania@gmail.com si revenim cu informatii.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Operatori Tehnicieni Industrie  -  BVBA LET'S WORK

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te inform─âm c─â site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza func╚Ťionalit─â╚Ťilor reduse ale acestuia. Acceseaz─â-ne cu ├«ncredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am ├«n╚Ťeles
close