Publicat 25 Mai 2021 | Reactualizat 08 Iun 2021 | Expiră 24 Iun 2021

Operatori programatori CNC - lucru in Finlanda

10 posturi

Candidatul ideal

Va rugam cititi anuntul inainte de a aplica.
Cautam operatori programatori CNC pentru lucru in Finlanda. Posturile se afla in fabrici/orase diferite, pe teritoriul Finlandei.
Specificatii si cerinte:
- experienta in utilizarea masinilor CNC minim 5 ani
- detalii despre toate centrele CNC cu care ati lucrat (tipul de CNC: strung, freza, centru de prelucrare) si sistemul dе operare utilizat pe fiecare (Fanuc,MAZAK, Heidenhein, Okuma).
Detalii precum materialele utilizate (otel, aluminiu, lemn etc), tolerantele cu care ati lucrat (microni, zecimi, sutimi), marimea pieselor produse si tipul dе productie (ex. prototip, serie mica, serie mare etc) sunt foarte importante si asigura mai multe sanse de a fi selectat!
- informatii privind capacitatea dе a executa atat partea dе operare si setare cat si partea de programare pe masinile CNC
- cunostintele CAD/CAM sunt un plus
- cunostinte desen tehnic
- limba engleza la nivel cel putin intermediar
Atentie! Va rugam sa va asigurati ca in CV apar informatii privind fostii angajatori si perioadele corespunzatoare, masinile CNC utilizate si sistemul de operare de pe fiecare. Multumim pentru intelegere.

Descrierea jobului

Lucrul presupune sarcini de operare si programare a frezelor, strungurilor si centrelor de prelucrare CNC.
Majoritatea contractelor sunt pe termen lung iar lucrul se face de obicei in doua schimburi. Se ofera bonusuri, in functie de schimbul lucrat.
Salariile difera in functie de locatie, respectiv fabrica unde veti lucra, incepand cu 14 e/h brut. Salariul net estimativ se incadreaza intre 1800 – 2500 e/luna.
Ne ocupam de efectuarea demersurilor necesare atat pentru inchirierea unei locuinte la un cost cat mai avantajos si cat mai aproape de locul de munca cat si pentru inchirierea unui autoturism sau gasirea unui alt mijloc de transport (daca locul de cazare este mai departe de 5-6 km de locul de munca).
Returnam costurile de calatorie catre Finlanda, de pana la 150 de euro, dupa implinirea perioadei de proba, in baza biletelor si documentelor de calatorie pastrate.
Asteptam CV-urile dvs. in limba ENGLEZA.
Nu se accepta CV-uri in limba romana deoarece selectia este facuta de partenerii finlandezi. Iar Cv-urile incomplete, fara informatii privind experienta de lucru, perioadele si fostii angajatori nu vor fi luate in considerare! Multumim pentru intelegere si va dorim mult succes!

Descrierea companiei

We are a Finnish company located near the city of Lappeenranta in eastern Finland. We are sure that our expertise and professionalism will spur development and bring benefits to all parties involved. Our team is made up of experienced and educated shareholders, focusing our energies on becoming a trustworthy supplier of quality human resources services. Our goal is to understand our clients’ requirements, as we believe that the key to long and prosperous collaboration is found in matching the skills and talent of particular worker candidates to the specific needs of our clients, thereby adding value to their business. We also know that each candidate is searching for a suitable job in a company that helps them grow and improve their skills, taking them to a higher level, making their work become their passion.

The jobs we offer are located in Finland or other European Union countries. The CVs must be in English. CVs in Romanian language are not accepted! Thank you for your understanding.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Operatori programatori CNC - lucru in Finlanda  -  Ellen Services Oy

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close