Publicat 20 Feb 2019 | Expiră 23 Mar 2019

Operatori productie

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-Studii medii
-Experienta profesionala in domeniul productiei-constituie un avantaj
-Dexteritate manuala, acuitate vizuala
-Disponibilitate de a lucra in 2 schimburi

Descrierea jobului

Descriere:
NE MARIM ECHIPA!
Manpower angajeaza 10 operatori productie pentru noul punct de lucru din Sibiu!
Daca iti place sa ai un program comod, sa lucrezi de Luni pana Vineri in doua schimburi, fara ore suplimentare si fara weekenduri, cu conditii optime pentru indeplinirera sarcinii de lucru si sarcini reduse, te asteptam in echipa noastra!
De asemenea, daca esti in pensie sau mai ai putin pana la varsta de pensionare, nu ezita sa aplici! Noi suntem aici sa te ajutam!

Beneficii:
-Salariu competitiv
-Tichete de masã ( 15 lei/zi)
-Mediu de lucru curat si tehnologie de ultima generatie
-Decontare transport Tursib

Descrierea companiei

Indiferent dacă abia acum intrați pe piața muncii, dacă ați decis o schimbare de carieră, sau pur și simplu căutați un nou loc de muncă, este momentul dumneavoastră de reușită, iar Manpower vă poate ajuta să o dobândiți. Suntem lider mondial în servicii și soluții de angajare de peste 65 de ani și știm ce înseamnă să fii în căutarea unui loc de muncă. De aceea, scopul nostru este să vă ușurăm și îmbunătățim această experiență, începând cu candidatura la posturile vacante pe care le oferim și continuând cu dialogul cu consultanții noștri pe tot parcursul până la reușita angajării într-un loc de muncă potrivit stilului dumneavoastră de lucru și de viață. Este momentul să descoperiți oportunitățile oferite de Manpower, un brand al ManpowerGroup.

Expirat
Operatori productie  -  Manpower Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close