Operatori productie - Zalau, Salaj

Michelin Romania - 10 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Absolvent școală profesională/liceu (minim 10 clase);
 • Disponibilitate pentru a lucra în schimburi;
 • Rezistență la efort fizic, îndemânare;
 • Orientare spre obținerea de rezultate și lucru în echipă;
 • Cunoștințe dе utilizare a calculatorului (nivel începător) reprezintă avantaj.

Descrierea jobului

 • Verificarea utilajelor de producție și a elementelor de siguranță pentru a se asigura că acestea sunt în parametrii optimi de funcționare;
 • Deservirea utilajului de producție pentru a asigura funcționarea continuă a acestuia pe toată durata schimbului, în vederea realizării volumelor planificate și atingerii indicatorului de calitate stabilit;
 • Raportarea către superiorul direct, a problemelor de natură organizatorică, siguranță sau sănătate apărute în timpul procesului de producție.
Beneficii
 • Primă de performanță lunară;
 • Tichete de masă și subvenție pentru masa de prânz;
 • Deducerea parțială a costurilor de vacanță și de transport;
 • Spor de vechime în companie, de noapte, de weekend și de sărbători legale etc;
 • Asigurare medicală privată;
 • Asigurare de viață;
 • Salariu competitiv (bazat pe performanță), prime fixe, ajutoare și bonusuri stabilite prin CCM;
 • Stabilitate și dezvoltare profesională.

Descrierea companiei

Prezența Michelin în România constă în trei fabrici și o rețea comercială. Sub umbrela Michelin România sunt produse diferite modele și mărci de anvelope, acestea fiind comercializate printr-o rețea națională de distribuție. De asemenea, o parte din acestea sunt exportate în Europa și America de Nord.

Grupul Michelin a început activitatea în România în august 2001 și a cunoscut o dezvoltare rapidă. În prezent, echipa este formată din aproximativ 4000 angajați care continuă să scrie istoria Michelin România. Încrederea Grupului în potențialul zonei a determinat, în ianuarie 2005, desemnarea României ca și centru regional pentru activitățile comerciale Michelin din Albania, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Croația, Macedonia, Muntenegru și Serbia.

Începând cu anul 2014, în urma noilor schimbări administrative, România a devenit centrul de coordonare al noii zone comerciale din Europa Centrala și de Sud. Din această nouă organizare fac parte: Albania, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Cipru, Croația, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Slovenia și Ungaria. Deoarece credem că mobilitatea este esențială pentru dezvoltarea umană, inovăm cu pasiune pentru a crește siguranța, eficiența și respectul pentru mediu. Prioritatea și angajamentul nostru ferm este de a oferi clienților noștri calitate fără compromis. Deoarece credem că merităm cu toții împlinire personală, dorim să ajutăm toți oamenii să își atingă potențialul și considerăm diferențele noastre un bun valoros.

Suntem mândri de valorile noastre, ale respectului pentru clienți, oameni, acționari, mediul înconjurător și informații științifice, cu toții împărtășim aventura către o mai bună mobilitate pentru toată lumea.

Michelin este lider în domeniul anvelopelor, este dedicată îmbunătățirii sustenabile a mobilității bunurilor și persoanelor prin producția, distribuția și comercializarea de anvelope pentru fiecare tip de vehicul. Aceasta oferă, de asemenea, servicii inovatoare ce sprijină afacerile, servicii de mobilitate digitale și publică ghiduri de călătorie, ghiduri pentru hoteluri și restaurante, hărți și atlase rutiere. Michelin Romania a obținut certificarea Top Employers, de la reputatul Top Employers Institute, pentru procesele si politicile sale de Resurse Umane, create spre beneficiul angajaților.

Avansăm împreună! Spre visurile tale! Spre ambițiile tale! Spre cariera pe care ți-o dorești!

Publicat 13 oct. 2021 Reactualizat 10 nov. 2021 Expiră 12 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos