Publicat 25 Ian 2018 | Reactualizat 22 Feb 2018 | Expiră 25 Feb 2018

Operatori in productie - Sibiu

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco, lider national si mondial in domeniul resurselor umane, cauta pentru clientul sau 10 operatori cu relocare in Sibiu.

Candidatul Ideal;

- Disponibilitate pentru program in schimburi
- Perseverenta la locul de munca
- Persoana stabila, rabdatoare
- Seriozitate
- Dexteritate
- Capacitate de concentrare
- Disponibilitate pentru relocare in orasul Sibiu

Descrierea jobului

Beneficii;

-Contract de munca pe perioada nelimitata
-Salariu motivant
-Cazare asigurata
-Transport initial la mutare asigurat
-Transport zilnic camin - fabrica decontat
-Transport decontat 1 data la 3 luni spre casa
-Diferite tipuri de bonus:
Bonus de Productie
Bonus Performanta Individuala (3%) dupa 3 luni
Profit Sharing Bonus
Bonus oferit cu ocazii speciale
-Tichete de masa
-Discount cantina
-Plata orelor suplimentare (200%)
-Gradinita
-2 ani vechime =>1 zi CO
-Asigurare medicala privata de sanatate (cu posibilitate de extindere la sot/sotie si copii)
-Activitati sportive (fotbal, ciclism etc.)
-Acces la tehnologie moderna
-Posibilitati de dezvoltare a carierei

Pentru mai multe detalii va rog sunati la numarul de telefon 726 - arata telefon - - - de L-V intre orele 09:00-17:30.

Telefonul Verde 0800.800.408 intre orele 08:00-20:00 (Apel gratuit)

Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “adecco.com” sau “adecco.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul grupului Adecco. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in companiile din cadrul grupului Adecco sau in cadrul altor entitati, realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, participarea dvs. la diverse cursuri de formare profesionala, furnizarea de diverse servicii, datele putand fi comunicate clientilor si furnizorilor nostri, numai pentru scopurile mai sus mentionate, precum si autoritatilor publice, in baza unor solicitari legale. Grupul Adecco a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs. personale, care vor fi stocate timp de 10 ani. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va pune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, etnie, rasă, orientare politică, religioasă, starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale. ADECCO RESURSE UMANE SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15866/2010.

Descrierea companiei

Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane. Serviciile pe care le oferim vin ca o oglindire a cunoașterii pieței din România și a înțelegerii clare a nevoilor clienților, ca rezultat a 50 de ani în care am acumulat experiență și cunoștințe și în care am implementat tehnici și metode moderne de lucru.

Creionăm noi soluții pentru clienții noștri, în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

Expirat
Operatori in productie - Sibiu  -  SC ADECCO RESURSE UMANE SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close